Java Youtube Player

Sponsorlu Bağlantılar

korayşeytan

Üye
youtube izlenebiliyomu bu programla izleniyosa link rica edebilirmiyim

alonewolf007

Üye
Bende Hepinize Katılıyorum. Kontor sorun değil diyenler için. :))

bencede. o kadar kontor yok vallah

Bende denemedim katılıyom:)

arkadaşa katılıyom wallla bende denemedim

bu program anca zenginlere yarar gircen video seyretçen bak bakalım nasıl kntr gidio :D neyse pylşm içn saol ama denemedim..

wifi si olanları unutmayalım bedava internet keyfi youtube suz olmaz :oke:

çetinkılıç

Üye
Arkadaşlar wifi üzerinden kullanılabilir

hsncngmrh01

Üye
Kablosuz ağdandan kontör gidermi yoksa sadece internet kotasınamı?

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
yolu paylaşmaktan geçen herkeze
teşekkürler

baybalci90

Üye
ya bunun wi fi den kullanamıyomuyuz

bsliali

Üye
wifiden denedim çalışmıyor program

metehan15

metehan15

Üye
teşekkürler

batuone

Üye
teşekkürler

ekodinamik

Üye
gözünüzde o kadar büyümesin vodafonun 8 tlye sınırsız internet paketini alın (cepnet) korkular sona ersin. internet ile ilgili herşey ücrete dahil 8tlye ben herşeyi yapıyorum. facebook,msn,youtube(gerçi izleyemiyorum ama),müzik indirme,oyun indirme jar. hepsi dahil.

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
arkadaslar bende vodafon paketi var sınırsız ama arkadasın verdiği program bi halta yaramıyo.çalışmıyo yani.boşuna zahmet edipte indirmeyin.6500 slide indirdim searching yazıyo ama bi türlü aradıgımı bulamıyo.keşke çalışan bi program koysalardı şuraya.tşk etmiyorum yani.hatta boşuna zamanımı çaldıgı içinde teesüf ederim arkadasa

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
sağol kardeşim
ama bi yanlışın var konuda symbianlarda izlendiğini java tabanlılarda izlenemediğini söylemişsin ama java tabanlı çoğu telde youtube den video izlenebiliyor
ama yine de araştırmışsın sağol

haa bi de bazı arkadaşlar kontör sorunundan dert yanıyorlar alın bi internet paketi videonuzu tepe tepe izleyin illa zengin olmaya gerek yok ki çok ucuza internet paketleri var:kop:

veli.802

veli.802

Üye
5130 EM DENENDİ...program kesinlikle çalışmıyor. çalışan bi program konulssa daha iyi olurdu.

centerboys

Üye
nokia c3 denedim çatır çatır çalışıyor birde vodafone da internet 1 ay sınırsız deli gibi izliyorum valla :D

levo68

Üye
slm bunu cebe nasıl yükleye biliriz:)

--------------- Ekleme ---------------

javayı cebe yükleyemedım:(

hyrddm

Üye
Arkadaşlar Selam,

Nokia'nın haritalarından bahsedeceğim. Bende 5800 var. Sürekli güncelliyorum haritaları. köy köy mahalle mahalle hatta doğunun bazı illerinin mezraları bile var içerikte. Başka 5800 kullanan var mı? ya da nokia maps. Navigasyonu çok başarılı. Şimdi son zamanlarda sürekli nokia maps hakkında teknik bilgi araştırıyorum sizlerle paylaşacağım. Link veriliyor mu bu forumda bilmiyorum ama aşağıda Türkiye'de ki navigasyon çalışmaları hakkında yazılarımın olduğu blogum mevcuttur. Haftasonları yazabiliyorum sadece ve isterseniz sizlere faydalı olacaksa takip edebilirsiniz. Herhangi bir reklam bilmem ne tıklamanıza gerek yoktur:) Sadece haftalık yazılarımı takip edin ilgi duyanlar bilgilensin bana yeterlidir :)

link yukarda linki verdim ama navigasyon çalışmaları ve bunların akıllı cep telefonlarında kullanımı ile ilgilenen varsa blog adresim aşağıdadır. Tekrarlıyorum arkadaşlar, reklam tıklama üye olma zorunlulugu yoktur. sadece takip edin yazılarımı meraklıysanız navigasyon konusuna yeterlidir bana :) link aşağıdadır.

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Ben denedim.açıyorum searche basip video ismi yaziom(ceza)ama sürekli connecting yazıyor ve kontör gitmio internet ayarlarım doğru izin de veriom ama olmuo.Telefon t-tech.

byfiravun

byfiravun

Üye
tmm da vodafon da net paketleri war aylik 8 tl ben şimdi indirdim denerimmm......

nokia c3 denedim çatır çatır çalışıyor birde vodafone da internet 1 ay sınırsız deli gibi izliyorum valla :d
hll sana bende ole yapcammm

8310

Üye
kardes wifi telefonlar için seçenek zaten internet gayet ucuzladı günde 50 krs sınırsız paylaşım için saol

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
wifiyle yaman gider :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt