By_Hacker02
Üye
Java Uygulaması Sorun! Yardım!
Arkadaşlar. Trident T828 Çin Malı Telefon Kullanıyorum... yani Anycool T828'i Trident'e çevirmişler.
Sorunum: İnternette Dolaşırken "Hafıza Yetersiz" Hatası Alıyorum Bu Hatanın Sebebi Tarayıcının Önbelleği Görüyor Olması Onun için Başka Bir Web Tarayıcısı Yüklemem Gerekiyor Fakat Telefonum. | .jad | ve | .jar | uzantılı uygulamaları desteklemiyor
.. işte büyük sorunda indirdiğim bütün tarayıcıların .jad ve .jar uzantılı olması telefonum sadece: | .app | uzantılı dosyaları destekliyor sizden istediğim bana telefon için yapılmış bir internet tarayıcısının | .app | uzantılı olanını bilen veya gören varsa lütfen söylesin veya .jar ve .jad uzantılı dosyaları .app ye çeviren bir program varsa o da olur..
indirdiğim dosyanın .jar uzantısını .app ye çevirdim ama telefon açmıyor "Run" a basıyorum çalışmıyor
Yardımlarınızı Bekliyorum....
----------Eklendi @ 17:09:44 ---------- Yazıldı @ 17:07:25 ----------
Telefonumun Resimi :
Sorunum: İnternette Dolaşırken "Hafıza Yetersiz" Hatası Alıyorum Bu Hatanın Sebebi Tarayıcının Önbelleği Görüyor Olması Onun için Başka Bir Web Tarayıcısı Yüklemem Gerekiyor Fakat Telefonum. | .jad | ve | .jar | uzantılı uygulamaları desteklemiyor
.. işte büyük sorunda indirdiğim bütün tarayıcıların .jad ve .jar uzantılı olması telefonum sadece: | .app | uzantılı dosyaları destekliyor sizden istediğim bana telefon için yapılmış bir internet tarayıcısının | .app | uzantılı olanını bilen veya gören varsa lütfen söylesin veya .jar ve .jad uzantılı dosyaları .app ye çeviren bir program varsa o da olur..indirdiğim dosyanın .jar uzantısını .app ye çevirdim ama telefon açmıyor "Run" a basıyorum çalışmıyor
Yardımlarınızı Bekliyorum....
----------Eklendi @ 17:09:44 ---------- Yazıldı @ 17:07:25 ----------
Telefonumun Resimi :