Java telefonlarının güvenlik kodunun kırmanın tek ve en güvenilir yolu:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf868

yusuf868

Üye
    Konu Sahibi
Java telefonlarının güvenlik kodunun kırmanın tek ve en güvenilir yolu:
Arkadaşlar bu gün ben avedan vodefona geçtim . telefonum nokıa x3 yani kaçak geldi bana umreden ...ben vodefon hattımı telefonuma takıyorum güvenlik kodu istiyor ve şimdi aklıma geldi koyduğum güvenlik kodunu koymuştum ve unutmuştum ne yazıkki..arkadaşalr en iyi yolu gidip iyi bir telefoncuya kırdırmak başka yolu yok ..internetteki kodlardan veya herhangi bir programdan olmuyor..tanıdığınız veya iyi bildiğiniz bir telefoncuya gidin ve size 15 dk da telefonunuzu geri ver sin ben bu gün gittim ve yaptım...adam yaparken bana dediği şuydu;:internetten veya herhangi bir programdan yapamazsın boşuna uğraşmışsın dedi..şimdi boşuna zaman kaybetmeyin başka yolu yok çünkü.....
:evet::evet::evet::evet::evet::ah

tolci

Üye
haklısın hafıza kartımız şifresini kırmak için çok uğraştım ama olmadı. Telefoncuya gittim 5 dakika sürmedi. O kadar zaman harcadım inan 5 lira vermek daha iyi ve garanti oldu. Bundan sonra zaman harcıyacağıma 5 lira veririm daha iyi... Neden ? Çünkü giden zaman geri gelmez... Para nasıl olsa eline geçer ;)

legen88

Üye
googleye NSS yaz programı indir telefonunu pc ye bağla ve programı çalıştır gerekli işlemleri yaptıktan sonra güvenlik kodu 12345 oluyor 6288'de denedim çalişıyor

yusuf868

yusuf868

Üye
    Konu Sahibi
kardeş senin indirdiğin program varya çok riskli.. o anda telefon bağlıyken o program yanlış bir şey yapsaydı telefonun gitmişti benden söylemesi

canakkas

Üye
aslında cozumu var arkadaslar ama zahmetli telefon kilidinin sifreleri 128 bitlik sifreden olusur bilgisayarınzdaki word pad sayesinde bu mumkun tesaduf denk geldim gordum ama dedim gibi sağlam bir word pad isinizi gorur bu arada hic bisi imkansız değildir !

alkımcanosu

Üye
bilgileriniz için çok teşekkğr ederim babamda telefonun güvenlik kodunu unutmuştu senin sayende kırdık legen88 saol:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt