Java telefonlara NasıL format atılır ?? bilen varsa yardımcı olabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

wuc

wuc

Üye
    Konu Sahibi
Java telefonlara NasıL format atılır ?? bilen varsa yardımcı olabilirmi
evet soru boyle ornek:6280 nasıL format atılır ?

akifkuslu

Üye
yıldız kare 7370 kare yes yaz olur kardeşim

alemdar_24

alemdar_24

Üye
Yardım Edin Abi Format Varmı

ibo_16_37

Üye
* 3 Yes Ve Açma Kapama Ya Birlikte Bas Olur

sercu

sercu

Üye
arkadaşlar bu yeni s40 telefonlarda işe yaramamaktadır bu söylediğinz tüm format türleri. ancak telefonu servise göndererek format attırılıyo. başka bi yolu yok en zaından şimdilik.

just4you

just4you

Üye
servise götürmek tek yol sanırım bir arktan biliorum

berke_han

berke_han

Üye
evet nokia 6280 için servise götürmelisiniz.

wuc

wuc

Üye
    Konu Sahibi
tmm saolun :stres:

krmsavaci

krmsavaci

Üye
selam millet ben 6233 kullanıcısıyım telefonuma virüs bulastı sanırım müzik yada video oynatıyorum telefon beyaz ekran oluyor sonra tekrardan masa üstüne donuyor bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa cewap yazarsa cok sevinirim simdiden tesekur ederim:sukur:

sagopagrup

sagopagrup

Üye
selam millet ben 6233 kullanıcısıyım telefonuma virüs bulastı sanırım müzik yada video oynatıyorum telefon beyaz ekran oluyor sonra tekrardan masa üstüne donuyor bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa cewap yazarsa cok sevinirim simdiden tesekur ederim:sukur:

Kardeş virüs felan yok zaten javada virüs olmaz die biliorum... olsa bile telefona bi zararı yok senın anlıcan o sorun bende de var onu gidermenin yolu yaa hafıza kartını biçimlendir yada teli açtığın gibi playerın kütüphanesini güncelle ne kadar zor olsada bi kaç denemede yaparsın ...grşrmek üzere a.e.o;)

Emperian

Emperian

Üye
*#7370# yada usb destegi ile pc'den versiyon yükleyerek :hmmm

_dgncn_

_dgncn_

Üye
format atılmaz versiyon yükseltebilirsin oda nokia software update ile olur belki telefoncuya filan para verirsen format atar ama benim bildiğim s40 telefonlara format atılmaz benim telefonda 6288 versiyon yükselttim

7_haydut_7

7_haydut_7

Üye
servis nasıl atıyo aramızda mutlaka vardır

SilentOne

SilentOne

Üye
yha beyler telefona tekrardan yazılım yüklediqinde oluyoo

--------------- Ekleme ---------------

yani güncellediqinde

Takipçi Satın Al

Üst Alt