can257 Üye acaba bu program sayesinde msn ye girildiği n da kaç knt gidiyor bu konu hakkında da biliglendirirseniz sevnirim bu arada paylaşım için teşekkürler
acaba bu program sayesinde msn ye girildiği n da kaç knt gidiyor bu konu hakkında da biliglendirirseniz sevnirim bu arada paylaşım için teşekkürler
bedduam Üye mig.33 beta nın cep telefonuna kurulumunu da anlatırmısın ? Vodafone Hattar içinde kullanıyormu ?
reaL.67 Üye tamm da ck tskr ama desteklenmıyor dıyor telefonumun markaası 6300 ?? cewap beqLıorUm ıhtıyacım warrrr...
tamm da ck tskr ama desteklenmıyor dıyor telefonumun markaası 6300 ?? cewap beqLıorUm ıhtıyacım warrrr...
ramazankayak Üye Abi the punisher nickli arkadaş bi konu yazmışş ben bu konuda gördüm linki ama tema yapma prog. nın yerine Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız a girerek kendine temalar yapabilir inlerce hatta milyonlarca tema bulabilirsiniz saygılarımla..
Abi the punisher nickli arkadaş bi konu yazmışş ben bu konuda gördüm linki ama tema yapma prog. nın yerine Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız a girerek kendine temalar yapabilir inlerce hatta milyonlarca tema bulabilirsiniz saygılarımla..
yusuf268 Üye arkadaş çok saol ama kusura bakmassan birşey sorcam msn her girdiğimizde kontör gidiyor mu?
LifeAfterDeath Üye bnde bu mig33 connecting to server.. dio 2 saat beklio bişi çıkmıo bnim tel de e250 bide bn web sitesindeki ayarlara göre gprs ayarlarını yaptım çok kontor gidermi
bnde bu mig33 connecting to server.. dio 2 saat beklio bişi çıkmıo bnim tel de e250 bide bn web sitesindeki ayarlara göre gprs ayarlarını yaptım çok kontor gidermi