fahrenayt Üye megate' Alıntı: emeğin için saol Genişletmek için tıkla ... YENİ KATILDIM BAKALIM SAMSUNGDA BAŞARABİLECEKMİYİM
megate' Alıntı: emeğin için saol Genişletmek için tıkla ... YENİ KATILDIM BAKALIM SAMSUNGDA BAŞARABİLECEKMİYİM
aydogan09 Üye walla saol kardeş ya ben telefonu fırlatıp kıracam ya benim bi taraflarım kırılacak olmuyor yawwwwwwwwww
walla saol kardeş ya ben telefonu fırlatıp kıracam ya benim bi taraflarım kırılacak olmuyor yawwwwwwwwww
dejavu_4141 Üye eline sağlık çok güzel olmeşşş --------------- Ekleme --------------- emeğin için saol Deal
nike-90 Üye mıgg33 de aylık konter gidiyor mu gidiyorsa kaç kontör gidiyor.Abone olurkan kaç köntör gidiyor bilgilendirirsiniz sevinerim
mıgg33 de aylık konter gidiyor mu gidiyorsa kaç kontör gidiyor.Abone olurkan kaç köntör gidiyor bilgilendirirsiniz sevinerim
aydogan09 Üye kardeş çok saol güzel anblatmışsın bu senin dediklerini yapıyorum yanlım telefona desteklenmeyn dosya simgesi şeklinde gösteriyor ve bu yüzden ben bu dosyayı çalıştıramıyorum tel model: D900i cevap gönderirsen çek sevinirim
kardeş çok saol güzel anblatmışsın bu senin dediklerini yapıyorum yanlım telefona desteklenmeyn dosya simgesi şeklinde gösteriyor ve bu yüzden ben bu dosyayı çalıştıramıyorum tel model: D900i cevap gönderirsen çek sevinirim