Java telefonlar için adobe flash lite varmı ???

Sponsorlu Bağlantılar

ccenk1992

Üye
    Konu Sahibi
Java telefonlar için adobe flash lite varmı ???
ARKADAŞLAR JAVA DESTEKLİ TELEFONLAR İÇİN ADOBE FLAS LİTE VARMI ACABA VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLLER:(:coold::mahcup::allalla:

• Beğen
Tepkiler: erkan1616

Antisentimental

Antisentimental

Üye
bende arıyorum biriniz yardım edin

kofta

Üye
bende arıyorum

cenga_86

Üye
alooo :(

nuri505

Üye
benim telefonda da var flash ama çalışmıyo günceleyin diye yazı çıkıyor varsa bana da haber verin lütfen

Anlhnta

Anlhnta

Üye
böyle bi şey yok malesef :( java telefonlarda flash player olamz bende cok aradm telfnum 6300 :( aldıgıma pişman oldum hiç bi programı desteklemiyor :( ama 1 ay snra nokia5800 almayı düşünüyorum :)

yasin1587

yasin1587

Üye
yok herhalde

Lacrymosa

Üye
Hayır yok. Senin verdiğin link .swf yani flash dosyalarını ekran koruyucu yapmaya yarıyor. Basit flash dosyalarını telefon zaten açabiliyor.

kilic450

Üye
boşuna aramayın telefonunuzda kendisinden flash player yoksa olmaz bu iş.Sadece nokia da kendisinde flash player var ama sadece üst modellerde var.İyice araştırmadan telefon alırsanız pişman olursunuz.Size önerdiğim tam istediğiniz gibi bi telefon var: nokia e6. Araştırın ve hayran kalın.İstediğiniz herşeyi içeriyor ama android hariç :D symbian anna var, androidin yerini tutmaz tabiki ama gerçekten güçlü bir işletim sistemi.Arkadaş samsung galaxy ace almış androidli bir telefon ama pişman çünkü flash player desteklemiyo :D illegal yollardan android telefona flash player yüklenebiliyo ama garantiden çıkıyo telefon :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt