MAERKEK
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Dayanışma GüzeldirArkadaşlar foruma üye olalı 3 ay oldu.Bu süre zarfında akıllı telefon kullanıcıların yanında nokia s40 series java tabanlı cihaz kullananlar olduğunu gördüm ve bir kulüp açmaya karar verdim. Temel olarak sorunlar (donanım,program,oyun vs.). Çeşitli yazılım işlemlerini yapamayanlara ve sorularınıza cevap vermeyi amaçlayan bir kulüp olmasını düşünüyorum
Çok teşekkürlerArkadaşlar java ve MIDP hakkında temel bilgileri öğrenmek için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızziyaret edebilirsiniz
Faydalı linkArkadaşlar java ve MIDP hakkında temel bilgileri öğrenmek için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızziyaret edebilirsiniz
Öneriniz için teşekkür ederim. Ilerleyen günlerde paylaşım olacaktıryedek telefon olarak s40 nokia kullanıyorum.Oyun uygulama linkleri paylaşılabilir
Hay sen bin yaşa emi kaptan Allah razı olsunÖneriniz için teşekkür ederim. Ilerleyen günlerde paylaşım olacaktır
Android ağır ve işlevsiz ısınma yapıyor marketteki oyunlar güncelleme gelmeden düzelmiyor android sùrümü eskiyince uygulamalar azalıyor vs...Java fakirin umut kapısı. Peder bey falanca Samsung modelinin kopyasını almış. Garip ne anlar android, java falan filan. Akşam bana soruyordu nerede bunun interneti diye. Wi-Fi arıyor adam kendini zor açan telefonda. Tam facia ürünüydü. Java platformunu hiçbir yerde sevmiyorum. Ağır ve işlevsiz. Kullanana saygım sonsuz. Kendimi bir anda zırt televizyonun zort programında siyaset konuşurken hayal ettim. Hani oralarda önce basıyor küfürü, sonra diyor ya saygım sonsuz. İşte o hesap. Java telefon tırt abi. Değmez. Elinde kalmışsa müzelik.
Haklısın. Tüketim odaklı yapılıyor. Ama javadan iyidir.Android ağır ve işlevsiz ısınma yapıyor marketteki oyunlar güncelleme gelmeden düzelmiyor android sùrümü eskiyince uygulamalar azalıyor vs...
Babanızın telefonu hakkınında söylediğinize katılıyorum. Ayrıyeten javayı birde nokia dan değerlendirin. Elimdeki takozla foruma girip youtube dan video izleyebiliyorsam java sayesindedir. Ayrıca şunu kabul ediyorum iyi bir android alacak bütçem yok ama java ile androidle yapılanların %80 yaptığım kesin.Java fakirin umut kapısı. Peder bey falanca Samsung modelinin kopyasını almış. Garip ne anlar android, java falan filan. Akşam bana soruyordu nerede bunun interneti diye. Wi-Fi arıyor adam kendini zor açan telefonda. Tam facia ürünüydü. Java platformunu hiçbir yerde sevmiyorum. Ağır ve işlevsiz. Kullanana saygım sonsuz. Kendimi bir anda zırt televizyonun zort programında siyaset konuşurken hayal ettim. Hani oralarda önce basıyor küfürü, sonra diyor ya saygım sonsuz. İşte o hesap. Java telefon tırt abi. Değmez. Elinde kalmışsa müzelik.
Java fakirin umut kapısı.
Bunlar bilinen şeyler ama pratikte java kötü. %90 neredeyse windows kullanılıyor ama bu onu en iyi yapmaz. Linux varken windows kuma olur.Sadece biraz okuyup araştırınız.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?