Cadillac34
Üye
Uygulamayı çok kullandım. Birden çok hesabım var (Yahoo hariç). Hem güvenli hem de kullanışlı. X-plore dosya yöneticisinin yapımcısıdır. Smart Movie, Slick, Jukebox uygulaması ve Mau Mau oyunu var.ProfiMail gmail haricinde çok kullanılan tüm mail türlerini destekliyormu ör: hotmail, yahoo gibi.
Destekliyor galiba, uygulama güvenli mi acaba. Siz kullandınız var mı bir yanlışı ?
Sağlam uygulama öyleyse...Uygulamayı çok kullandım. Birden çok hesabım var (Yahoo hariç). Hem güvenli hem de kullanışlı. X-plore dosya yöneticisinin yapımcısıdır. Smart Movie, Slick, Jukebox uygulaması ve Mau Mau oyunu var.
Uygulama yıllardır vardı zaten. Bu konudaki uygulamayı da N73 telefonumda deneyeceğim. Tabi erişim noktası çözersem.Sağlam uygulama öyleyse...
Bakalım vaktim olduğunda eldeki verileri toplıyacam. Eğer sorunu çözersem çoğu posta sunucusunda çalışabilir.
IMAP / POP sunucusu üzerinde çalışan posta türlerinde çalışacaktır...
Bu arada gece gece forumda symbian iyi hortladı
Kolay gelsin. Bu işi 3. parti yazılım kullanamadan nokıanın kendi e posta aracıyla yapmaya çalışacağım...Uygulama yıllardır vardı zaten. Bu konudaki uygulamayı da N73 telefonumda deneyeceğim. Tabi erişim noktası çözersem.
Ofw kullanıyorsunuz galiba. Tarihi birkaç yıl ileri-geri alıp teli yeniden başlatıp deneyin belki bir ihtimal çalışır.Sertifika hatası diyor acaba hangi sertifikayı kullanıyor ?
Telefonun .sis formatlı uygulama destekliyor mu?Saat tarih ayarından kaynaklı değil . Gereken sertifika olmadığı için yapıyor . Siz kullanıyorsanız cihazınızda ki sertifikaların isimlerini atabilir misiniz ?
Symbian da ki yöntem java tabanlı da işe yaramıyor . Teşekkürler.
Hayır jar ve jad destekliyorTelefonun .sis formatlı uygulama destekliyor mu?
Telefon modelin nedir?Hayır jar ve jad destekliyor
Nokia X2-00Telefon modelin nedir?
İyi de sen sertifika sorunu ie ilgili konu açmıştın. O konu işe yaramıyor mu?Nokia X2-00
Anladım. İnşallah atan biri bulunur. Ben araştırdım ama sadece tarihi geri alma bilgisi var. Bir de bu sitedeki anlatılanları uygula istersen.Yarıyor da orada ki sertifikalar bu uygulama için geçerli değil . Bu yüzden soruyorum uygulamayı açan varsa telefonunda mevcut bulunan sertifika isimleri atarsa ben de eksik sertifikayı internetten bulup tamamlarım . Uygulama güvenlidir arkadaşlar sertifika = güvenlik anlamına geldiği için sıkıntı yok .
Olsa lafını yapmam, gelde kızma işte böyle uygulama yap adam gibi bir siteye koy oradan serifikaları dağıt ne var yaniGereken sertifika olmadığı için yapıyor . Siz kullanıyorsanız cihazınızda ki sertifikaların isimlerini atabilir misiniz ?
Olsa lafını yapmam, gelde kızma işte böyle uygulama yap adam gibi bir siteye koy oradan serifikaları dağıt ne var yani
Bu konuyu açana sorun kullanıyorsa yardımcı olabilirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca bu sitelerideki sertifikalarıda inceleyin belki işinize yarar bir şeyler çıkar...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu olabilir mesala (virüs taraması yaptır)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Doğrudan .jar indirme yapıp denedindin mi ?
Nasip banaymış- “Aynı Şeyi Bende Paylaşacaktım.”
Sana değil, uygulamayı yapanlara kızıyorum... Bu sorun bir sende değil çoğu kişide oluyor.kızdırdıysam kusura bakma
Malesef hangi sertifika eksik bende tam bilmediğimden bulamadım. Bu linklerdekilerin eli kulağındadır (süresi yakındır)Daha önceden verilmiş derlemelerde tarihi geçmiş sertifikanın işi bitmiş oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?