-
Konu Sahibi
-
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler .
Direk link yok siteye üye olmadan indirme yapmıyorDirekt link verir misin üyelikte sıkıntı çıkıyor habire şifreyi beğenmiyor .
Kayıt olmanıza gerek yoktur...Ne site yahu ne yazdıysam beğenmedi .
Güle güle kullanınTeşekkürler
Hocam siz sağolun, epeydir size denk gelemedim forumda. İnşallah iyisinizdir, hayırlı geceler...N73 telefonumda internet olsa kullanırdım. Paylaşım için teşekkürler.
İyiyim sağol.Hocam siz sağolun, epeydir size denk gelemedim forumda. İnşallah iyisinizdir, hayırlı geceler...
Hocam 1-2 hafta içinde bununla ilgili bir konu açma planım var.İyiyim sağol.
Bir de erişim noktası sorununu çözebilirsem iyi olacak.
Aslında C6-01 e-posta kutusu sorunum var ve tek e-posta kabul ediyor. Erişim noktası sorununu N73 telefonumda yaşıyorum.Hocam 1-2 hafta içinde bununla ilgili bir konu açma planım var.
C6-01 deki posta kutusunun erişiminden bahsediyorsunuz yanlış anlamadıysamm.
Bu çoğu symbian cihazda olan bir sorun...
C6 da sadece gmail hesabı ile mi senkronizasyon yapıyorsunuz. Yoksa diğer platformları mı kastediyorsunuz.Aslında C6-01 e-posta kutusu sorunum var ve tek e-posta kabul ediyor. Erişim noktası sorununu N73 telefonumda yaşıyorum.
Telefonun kendi e-posta kutusu uygulaması var ya onu kastettim. Bir den çok mail hesabı kabul etmiyor. Sadece tek mail kabul ediyor.C6 da sadece gmail hesabı ile mi senkronizasyon yapıyorsunuz. Yoksa diğer platformları mı kastediyorsunuz.
Birden çok gmail hesabını kontrol etme imkanı var ama hotmail vb. kullanmadığım için onlar hakkında fikrim yok.
Bakalım erişim sorununu çözmek adına bildiğim tutarlı yöntemleri bir konu haline getireceğim inşallah işinize yarar...
Sadece gmail hesabınıza erişebiliyorsunuz öyleyse. Onun dışında hot mail felan kullanamıyorsunuz...Sadece tek mail kabul ediyor.
O özellik N73'te var ama C6-01'de yok. Nasıl uygulama yapmışlarsa artık. Alternatif uygulama olarak ProfiMail kullanıyorum.Sadece gmail hesabınıza erişebiliyorsunuz öyleyse. Onun dışında hot mail felan kullanamıyorsunuz...
Beni bahsettiğim posta kutusunda aynı anda birden çok gmail hesabına erişim sağlama...
ProfiMail gmail haricinde çok kullanılan tüm mail türlerini destekliyormu ör: hotmail, yahoo gibi.Alternatif uygulama olarak ProfiMail kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?