Java Program İstekleri Buradan Yapılacaktır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Java Program İstekleri Buradan Yapılacaktır
Artık Java Program isteklerimizi bu konu üzerinden yapacağız. İstediğimiz programın özelliklerini anlaşılır bir dille yazıyoruz ve bilgisi olan arkadaşlar sizlere yardımcı oluyor. Lütfen mesajınızı yazın ve cevap bekleyin. Artık ayrıca açılacak program istekleri konuları aktifleştirilmeyeceği gibi, açılmış olan konular da yanıtını bulduğu için yavaş yavaş kapatılacaktır. Eğer böyle açtığınız bir konunuz varsa, linkini bize söyleyip kapattırırsanız bize yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkürler, Maxicep!

________________________________________________________________________________________

Hadi başlayın!

• Beğen
Tepkiler: D€aDMaN, ahmet fen, Tuğrul Kütükçü ve 1 kişi daha

crazy_sg

crazy_sg

Üye
sony ericsson için güzel bir media player yokmu videoyu ileri sarabileceğim??

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
s40 lar için menü iconları nasıl bulabilirim veya oluşturabileceğim bi program var mı?

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
nokia 128x160 ekran boyutlu yahoo go nasıl bulabilirim

yusufcan64

yusufcan64

Üye
kendi yazılımı:d

idris+n70

Üye
Artık Java Program isteklerimizi bu konu üzerinden yapacağız. İstediğimiz programın özelliklerini anlaşılır bir dille yazıyoruz ve bilgisi olan arkadaşlar sizlere yardımcı oluyor. Lütfen mesajınızı yazın ve cevap bekleyin. Artık ayrıca açılacak program istekleri konuları aktifleştirilmeyeceği gibi, açılmış olan konular da yanıtını bulduğu için yavaş yavaş kapatılacaktır. Eğer böyle açtığınız bir konunuz varsa, linkini bize söyleyip kapattırırsanız bize yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkürler, Maxicep!

________________________________________________________________________________________

Hadi başlayın!
cep yeme kitabı varmı acaba

teyakkuz19

Üye
6300 için alarm programı bulabilir misin?

New Life

New Life

Üye
Kardeş ben çok aradım bulamadım 6233 için video ileri geri sarma programı benle dalga geçiyorlar hep bana ezik diyorlar lütfen allahınızi peygamberinızı seviyorsanız tek umudum sizsiniz ne zaman yapabilirsiniz şimdikten çooook teşekkürler kolay size gelsin

aslan_251

Üye
nokia 6288 için herhangi bir mp3 player programı var mı ?
yardımcı olursanız sevinirim :oke:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben çok aradım bulamadım 6233 için video ileri geri sarma programı benle dalga geçiyorlar hep bana ezik diyorlar lütfen allahınızi peygamberinızı seviyorsanız tek umudum sizsiniz ne zaman yapabilirsiniz şimdikten çooook teşekkürler kolay size gelsin

Vidyoyu ileri geri saracak bir program 6233 için yoktur. Böyle demelerine aldırmamalısın. Senin kulandığın telefon ses ve kamera kalitesi olarak 1 numaradır. Sen de bunu kullan!

nokia 6288 için herhangi bir mp3 player programı var mı ?
yardımcı olursanız sevinirim :oke:

KD Player ve benzer programlar vardır ama S60 programları gibi kullanışlı değildir. Telefonunun kendi oynatıcısı daha iyidir. KD Player foruma defalarca eklenmiştir. İlk birkaç sayfada bulabilirsin.

engin05

Üye
ben uzun zamandır karaliste yani blacklist dedikleri programın java versiyonunu arıyorum
hiç bir yerde bulamadım.bu symbian olan programın javasını nasıl ve nerden bulabiliriz
veya convert yapan bir program symbianı java çeviren bir şey.olursa çok memnun olurum.
herkeze teşekkür ederim.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
ben uzun zamandır karaliste yani blacklist dedikleri programın java versiyonunu arıyorum
hiç bir yerde bulamadım.bu symbian olan programın javasını nasıl ve nerden bulabiliriz
veya convert yapan bir program symbianı java çeviren bir şey.olursa çok memnun olurum.
herkeze teşekkür ederim.

İki isteğine de olumsuz yanıt vereceğim. İkisi de mevcut değildir.

oguz_173

Üye
3110c için mp3 player ve programları olan yollasın

seref1907

seref1907

Üye
arkadaşlar nokia 3500c kullanıcısıyım ve telefonuma msn yüklemek istiyorum acaba benim telefonumdan olupta msne girebilen bi arkadaş var mı yoksa bende uğraşmıyım.eğer bu telde msn kullanan varsa en uygun olan(kontör olarak)programı söyleyebilirmi?şimdiden teşekkürler

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
arkadaşlar bana çok ama çok ucuz iyi bi msn lazım lütfen:agla

antonow_01

Üye
arkadaslar bende 6300 için sözlük arıyor
warda benmi göremiorm acaba:mahcup:

--------------- Ekleme ---------------

ama aradığımsözlük öle çok basitte olmıyanlarından:)

seref1907

seref1907

Üye
yaw sorulara cevap bulamıcaz heralde

pasha_1321

Üye
arkadaşlar ben s40 telefonlar için fotoğraf saklama programı arıyorum.yardım edin.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Konu bir sonraki karara kadar kaldırılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt