suhomi Üye daha denemedim ama genede çok sağol --------------- Ekleme --------------- can't load document diyo boyutu 11 mb bişey nasıl açılmaz??
daha denemedim ama genede çok sağol --------------- Ekleme --------------- can't load document diyo boyutu 11 mb bişey nasıl açılmaz??
aykut1996 Üye ben samsung c3010 kullanıyorum office var ama doc okunabiliyormu bilmiyorum bilen varmı acaba birsi cevap versin???????????
ben samsung c3010 kullanıyorum office var ama doc okunabiliyormu bilmiyorum bilen varmı acaba birsi cevap versin???????????
iak5529 Üye 05394342430' Alıntı: Türkçe karakterlerde sorun yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Aynı hatayı bende de vermekte lütfen yardım :
05394342430' Alıntı: Türkçe karakterlerde sorun yaşıyorum Genişletmek için tıkla ... Aynı hatayı bende de vermekte lütfen yardım :
ugurayalp Üye Bi halta yaramiyo bu program. Ebook larin hicbirini acmiyor. İnternetten vergi filan yatirdigimda pdf dosyasi ile dekont vermisti site onu acti bi tek onunda yarisi yok.
Bi halta yaramiyo bu program. Ebook larin hicbirini acmiyor. İnternetten vergi filan yatirdigimda pdf dosyasi ile dekont vermisti site onu acti bi tek onunda yarisi yok.