medivirus Üye yorumlar programı denemeden yazılıyor maalesef. bu program bir sharewaredir ve aktivasyon kodu olmadan çalışmıyor. yani 12 euro verip parayı basan programı açabiliir. dolayısıyla teşekkür edecek bişey yok,zaten yayıncının kendi sitesinde var aynısı. --------------- Ekleme --------------- ki 6300 da program açılır ama döküman okuyamaz
yorumlar programı denemeden yazılıyor maalesef. bu program bir sharewaredir ve aktivasyon kodu olmadan çalışmıyor. yani 12 euro verip parayı basan programı açabiliir. dolayısıyla teşekkür edecek bişey yok,zaten yayıncının kendi sitesinde var aynısı. --------------- Ekleme --------------- ki 6300 da program açılır ama döküman okuyamaz
abardak19 Üye arkadaşım çalıştıramıyorum galiba activation kod olmadan olmuyo nası yapacam anlatsana 6300 ım var abardak19@hotmail.com
arkadaşım çalıştıramıyorum galiba activation kod olmadan olmuyo nası yapacam anlatsana 6300 ım var abardak19@hotmail.com
yenisu Üye sifresi ne kardes bu programın 30 günlük galiba ben hallettim ama diğer arkadaslar nasıl yapıyorlar