Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Java oyunlarının boyutunu küçültme
Sponsorlu Bağlantılar
alimax12
Üye
Konu Sahibi
Java oyunlarının boyutunu küçültme
Arkadaşlar bende nokia 3110c var 128.160 ekran.internette fazla 128.160 oyun bulunmadığı için güzel oyun yükleyemiyorum.acaba 176.220 boyutundaki oyunları 128.160 a indirebilirmiyiz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkkürler:Ş:111
alimax12
Üye
Konu Sahibi
Hİç bilen yokmu
_-_-_-ahmet-_-_
Üye
Yok heralde ama ben foruma bayabi 128.160 ekran oyun yükledim bulabilirin 3500 la aynı oyunları destekliyo
alimax12
Üye
Konu Sahibi
gerçekten çok güzel şeyler var.tebrik ederim
HUSKY10
Üye
Teşekkürler.
jatvalca
Üye
bu konu hakında bişeyler yazılmıştı ben bizzat denedim ama değişen bişey olmuyor oyunun 128x160 çözünürlüğüne sahip olananı bulman gerekiyor
blue__devil
Üye
slm bu goruntu resmını hangı steden yaptın kardesim
ark. bazı tlf lar küçültüyo ama oyunun bi zevki kalmıyo çok kötüluyo bi siteye oyunu yüklüyosunuz başka bi linkten alıyosunuz boyutu deyişmiş oluyo ama kötü oluyo araştırırım:::!!
ycg35
Üye
en güzeli multiscreen (çoklu ekran desteği) olan oyunlar oyunlar mesela ea kendini bu konuda geliştirmiş durumda ea nin son oyunu undercover multiscreen destekliyor bunu oyunun com dosyalarından bir class ile yapmışlar bu class kodlarını diğer oyunlarada uyarlayabilsek tüm oyunları multiscreen yapabiliriz (mantık var ama uygulaması zor ) yada oyunları yapan firmalara yalvarıp oyunun 128x160 boyutunu isteyebiliriz son zamanlarda kafama bi oyun takıldı aramaktan bi hal oldum ama bir türlü bulamıyorum yha oyunun adı nascar 07 128x160 bulan olursa paylaşsın
alpxx
Üye
mail adresini ver sana mail ile gönderirim siteye nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum
alimax12
Üye
Konu Sahibi
bilen varsa paylaşabilri
duman42
Üye
jar küçültme yok mu yaa.. swf küçültme
mehmetsahin002
Üye
tesekkür
hiper_john
Üye
jar dosyalarının ekran boyutunu nasıl küçültücez. söyleyene tüm hatlardan 10 TL atacam artık yeter kaç gündür arıyorum.