Java oyun-program yapan yada yapmaya uğraşan varmı içimizde?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Java oyun-program yapan yada yapmaya uğraşan varmı içimizde?
arkadaşlar içimizde java oyun yada programlar yapan yada yapmayı bilen birileri varmı. en basitinden şunu sorayım. telefonda bir flash dosyasını kapatmak istiyorum. yani bir buton ile. butona verdiğim kod bilgisayardayken çalışıyor ve tıklayınca swf kapanıyor. ancak telefonda çalışmıyor.

mesela fs-command diye bir program var. flash ile yapmışlar ama butona tıklayınca telefonun ram bilgisini, batarya doluluk oranını hafızasını filan gösteriyor. Bunu yapabilmek için sanırım java kodları da kullanılıyor. işte bana bu konuda yardım edecek bir arkadaş lazım.

bilen arkadaşlarımız lütfen beni cevapsız bırakmasın. şimdiden teşekkürler

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
arkadaşim yokmuş demek ki !!!:(

hitafkamkac

hitafkamkac

Üye
bence de...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
arkadaşlar içimizde java oyun yada programlar yapan yada yapmayı bilen birileri varmı. en basitinden şunu sorayım. telefonda bir flash dosyasını kapatmak istiyorum. yani bir buton ile. butona verdiğim kod bilgisayardayken çalışıyor ve tıklayınca swf kapanıyor. ancak telefonda çalışmıyor.

mesela fs-command diye bir program var. flash ile yapmışlar ama butona tıklayınca telefonun ram bilgisini, batarya doluluk oranını hafızasını filan gösteriyor. Bunu yapabilmek için sanırım java kodları da kullanılıyor. işte bana bu konuda yardım edecek bir arkadaş lazım.

bilen arkadaşlarımız lütfen beni cevapsız bırakmasın. şimdiden teşekkürler
c++ programlama dılını kullan
Nasıl kullanılıo dıceksen ben bılmıyorum bıryerde okumustum.

xkadir61

xkadir61

Üye
zor bir iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt