Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Java os için bölüm acilsin !!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PessimisT60
Üye
Konu Sahibi
Java os için bölüm acilsin !!!!
Sayın Yöneticilerim
Bildigimiz Üzere Telefonların Çogu JAVA OS Üzerine Kurulu
Sizden İstedigim Java os için Yeni Bir Bölüm Açılması
Temalar
Oyunlar
Tartışma Vb.
Onur Yurdakul
Archonn
Üye
Nokia S40 Ve Java Destek kategorisi var Diğer Sistemler forumunda. Ama oldukça pasif.
Bir kere S40 dünyada en çok kullanılan mobil işletim sistemiyse S40 Destek forumunun biraz daha göz önünde bulunması lazım.Ayrıca Nokia symbian'dan desteğini çekmesine rağmen s40'ı geliştirmeye devam ediyor. (Asha modellerde)
Asha 311'le ilgili soru sormak isteyen kişi ya telefonunun işl. sistemini bilmediğinden ya da 286 alt kategoriye ayrılmış forumda alt sıralara gizlenmiş s40 bölümünü göremediğinden gidip symbian forumlarına konu açıyor.
Gerçi S40 bölümüne sorsa da cevap alamıyor.
Yine üst konular 1992'den kalma konular. Çoğu forum üyesinden daha yaşlılar.Bazıları işe yaramıyor haliyle..
Hatta üst konuları biraz karıştırdığınızda aralarda küfürlü mesaj görebiliyorsunuz. Abartı değil bir kaç kez böyle mesajlar şikayet ettim.
Yine uygulamalara temalara falan önizleme koyma zorunluluğu var sözde ama baktığınızda kurala uygun açılmış bir kaç konu görürsünüz.
Paylaşılan oyunların linkleri ölmüş kemikleri sızlıyor.
Özetle biri toparlasın şu forumu artık !!11!1!!
Tamam sakinim.
Dumbledore
Üye
Haksız değilsiniz,ben s40 telefon kullanırken oradan çıkmazdım.Aslında o zamanlar ihtiyacımı karşılıyordu.Oyun olarak özellikle.Sonrasında akıbeti ne oldu bilemiyorum.Ama söylediklerinizde doğruluk payı var.
Furkan Emekli
Üye
Talep fazla olursa gerekeni yaparlar.
Bluetoooth
Üye
çok iyi olur
Mert
Üye
Zaman Android ve IOS zamanı. Çok değil 2-3 yıl önce o bölümler nerdeyse Konu Dışı bölümü kadar aktifti. İnsanların symbianı terk etmesiyle o bölümler de tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı.