Atamam Üye s.a. arkadaşlar bende nokia 3120 var gayet kolay bir şekilde indirdim ve şimdilik güzel bir şekilde çalışıyor paylaşımı için arkadaşa teşekkür ederim
s.a. arkadaşlar bende nokia 3120 var gayet kolay bir şekilde indirdim ve şimdilik güzel bir şekilde çalışıyor paylaşımı için arkadaşa teşekkür ederim
asişeytan Üye allah razı olsunda bu karşınlığında ne ödüyoz beleşmi kontürmü gidiyo bunu öğrene bilirmiyim bu arada çalışıyo --------------- Ekleme --------------- çalışıyo da bu program ne istiyo kontür falan ne istiyo
allah razı olsunda bu karşınlığında ne ödüyoz beleşmi kontürmü gidiyo bunu öğrene bilirmiyim bu arada çalışıyo --------------- Ekleme --------------- çalışıyo da bu program ne istiyo kontür falan ne istiyo
esokmen Üye dilay07' Alıntı: çalışmıyor kardeşim 3 buçuk saattir arıyorum indirdiğim herşey on bin tane resim, mta dosyasından oluşuyor bu nasıl yapılır yolunu yordamını bi öğretin:S Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu kullanabilirsin orjinal messenger . --------------- Ekleme --------------- spacesyng' Alıntı: abicim hepsini indirdim hepsine çalışmıyo aynı yerdenmi aldınız bu dosyayı Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu kullanabilirsin orjinal messenger . --------------- Ekleme --------------- joxjo' Alıntı: çalışmıyo bu link yha Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu kullanabilirsin orjinal messenger . kontürlü.
dilay07' Alıntı: çalışmıyor kardeşim 3 buçuk saattir arıyorum indirdiğim herşey on bin tane resim, mta dosyasından oluşuyor bu nasıl yapılır yolunu yordamını bi öğretin:S Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu kullanabilirsin orjinal messenger . --------------- Ekleme --------------- spacesyng' Alıntı: abicim hepsini indirdim hepsine çalışmıyo aynı yerdenmi aldınız bu dosyayı Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu kullanabilirsin orjinal messenger . --------------- Ekleme --------------- joxjo' Alıntı: çalışmıyo bu link yha Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu kullanabilirsin orjinal messenger . kontürlü.
poyraz45 Üye çalışmıyor deil çalıştırmayı bilen adam yok ben yukledım gayet guzel çalısıyor ama ebuddy in 1.5 surumu daha kullanıslı onu tavsiye ederım
çalışmıyor deil çalıştırmayı bilen adam yok ben yukledım gayet guzel çalısıyor ama ebuddy in 1.5 surumu daha kullanıslı onu tavsiye ederım