Java Msn (IMhere) - Özellikle 6230i kullanıcıları için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Java Msn (IMhere) - Özellikle 6230i kullanıcıları için
arkadaşlar, forumda gördüğüm kadarıyla 6230i için msn baya büyük bi sorun. ben linkteki programla gayet rahat bir şekilde msn e bağlanıyorum, ve de yarım saatte 4-5 kontör gidiyor. (( hattım avea, diğerleri hakkında bi bilgim yok, ama aynı olur büyük ihtimalle )). diğer telefonlarda da kullanabilirsiniz. ( java destekli ). inşallah size yardımım dokunur.

Kullanım:
e-mail adresini ve şifreni yaz connect'e bas. " erişime izin verilsin mi?" diye bi soru gelir "evet" e bas ve sonra bağlanmasını bekle. (( Lütfen notları okuyunuz !!! ))

Not 1: benim kullandığım bağlantı ayarları avea nın kendi standart bağlantı ayarlarıdır. diğer operatörlerde de standart ayarlarda çalışır.

Not 2 : Bazen reklam gelir programı ilk açtığınızda, " bu ne yaa " deyip kapatmayın
yön tuşlarından alt tuşa basın "continue" deyip devama edin. ( bazen iki reklam gelir )

Not 3 : Sadece online olanları görmek için seçeneklerden " Show Online Contacts " e bas.

Not 4 : Bir defa msn e girip çıktığınızda msn de mail ve şifreniz hatırlanık durumda kalır. ( Güvenlik açısından belirtmek istedim. )

Bi teşekkürü hak ettik sanırsam

--------------- Ekleme ---------------

bu arada aynı konu yaklaşık 1 yıl önce açılmış. medjai01 arkadaşımdan özür diliorm. bi sorun yaratırsa, yetkili moderatör gözünü kırpmadan kapatsın konuyu lütfen...

Tepkiler: serdar@@@, 1ReVNaK1, hgccc ve 2 diğerleri

yxL

Üye
oLSn kardeş günceLLenmş oLDu ama yinede karar moderatör arkadaşLArın tabyki :O

danger03

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

yxL

Üye
6300'de çaLIşır die bi umut yükLEdm ama sonuç yine hüsran

çok Saol Indirdim Yüklemedim Daha Bi Bakalım Nasılmış Teşekkürler

sevmem58

Üye
baba ya ben yeni üye oldum ama bu link çalışmıyor indiremiyorum

--------------- Ekleme ---------------

baba ben yeni üye oldum 6230i msn programını indirmeye çalıştım ama link çalışmıyor indiremiyorum

Perfect!

Üye
Bu programı daha önce kullanıyodum ama turkcell msn kullanıyorum artık hafta da 7 kontr (turkcelli arkadaşlara öneririm ) hem orjınal live messenger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...