Java Msn (IMhere) - Özellikle 6230i kullanıcıları için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlbertHenry

Üye
    Konu Sahibi
Java Msn (IMhere) - Özellikle 6230i kullanıcıları için
arkadaşlar, forumda gördüğüm kadarıyla 6230i için msn baya büyük bi sorun. ben linkteki programla gayet rahat bir şekilde msn e bağlanıyorum, ve de yarım saatte 4-5 kontör gidiyor. (( hattım avea, diğerleri hakkında bi bilgim yok, ama aynı olur büyük ihtimalle )). diğer telefonlarda da kullanabilirsiniz. ( java destekli ). inşallah size yardımım dokunur.

Kullanım:
e-mail adresini ve şifreni yaz connect'e bas. " erişime izin verilsin mi?" diye bi soru gelir "evet" e bas ve sonra bağlanmasını bekle. (( Lütfen notları okuyunuz !!! ))

Not 1: benim kullandığım bağlantı ayarları avea nın kendi standart bağlantı ayarlarıdır. diğer operatörlerde de standart ayarlarda çalışır.

Not 2 : Bazen reklam gelir programı ilk açtığınızda, " bu ne yaa " deyip kapatmayın :)
yön tuşlarından alt tuşa basın "continue" deyip devama edin. ( bazen iki reklam gelir :))

Not 3 : Sadece online olanları görmek için seçeneklerden " Show Online Contacts " e bas.

Not 4 : Bir defa msn e girip çıktığınızda msn de mail ve şifreniz hatırlanık durumda kalır. ( Güvenlik açısından belirtmek istedim. :) ):megafon:

Bi teşekkürü hak ettik sanırsam :box:box:box:box:box:box:box:box:box

--------------- Ekleme ---------------

bu arada aynı konu yaklaşık 1 yıl önce açılmış. medjai01 arkadaşımdan özür diliorm. bi sorun yaratırsa, yetkili moderatör gözünü kırpmadan kapatsın konuyu lütfen...:D

• Beğen
Tepkiler: serdar@@@, 1ReVNaK1, hgccc ve 2 diğerleri

yxL

yxL

Üye
oLSn kardeş günceLLenmş oLDu :D ama yinede karar moderatör arkadaşLArın tabyki :O

danger03

danger03

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

klasniç

klasniç

Üye
teşekkürler

yxL

yxL

Üye
6300'de çaLIşır die bi umut yükLEdm ama sonuç yine hüsran :(

haylaz_79

Üye
çok Saol Indirdim Yüklemedim Daha Bi Bakalım Nasılmış Teşekkürler

sevmem58

Üye
baba ya ben yeni üye oldum ama bu link çalışmıyor indiremiyorum

--------------- Ekleme ---------------

baba ben yeni üye oldum 6230i msn programını indirmeye çalıştım ama link çalışmıyor indiremiyorum :(

Perfect!

Üye
Bu programı daha önce kullanıyodum ama turkcell msn kullanıyorum artık hafta da 7 kontr (turkcelli arkadaşlara öneririm ) hem orjınal live messenger

bedran123

Üye
linki kontrol et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt