AlbertHenry
Üye
Java Msn (IMhere) - Özellikle 6230i kullanıcıları için
arkadaşlar, forumda gördüğüm kadarıyla 6230i için msn baya büyük bi sorun. ben linkteki programla gayet rahat bir şekilde msn e bağlanıyorum, ve de yarım saatte 4-5 kontör gidiyor. (( hattım avea, diğerleri hakkında bi bilgim yok, ama aynı olur büyük ihtimalle )). diğer telefonlarda da kullanabilirsiniz. ( java destekli ). inşallah size yardımım dokunur.
Kullanım:
e-mail adresini ve şifreni yaz connect'e bas. " erişime izin verilsin mi?" diye bi soru gelir "evet" e bas ve sonra bağlanmasını bekle. (( Lütfen notları okuyunuz !!! ))
Not 1: benim kullandığım bağlantı ayarları avea nın kendi standart bağlantı ayarlarıdır. diğer operatörlerde de standart ayarlarda çalışır.
Not 2 : Bazen reklam gelir programı ilk açtığınızda, " bu ne yaa " deyip kapatmayın
yön tuşlarından alt tuşa basın "continue" deyip devama edin. ( bazen iki reklam gelir
)
Not 3 : Sadece online olanları görmek için seçeneklerden " Show Online Contacts " e bas.
Not 4 : Bir defa msn e girip çıktığınızda msn de mail ve şifreniz hatırlanık durumda kalır. ( Güvenlik açısından belirtmek istedim.
)
Bi teşekkürü hak ettik sanırsam

--------------- Ekleme ---------------
bu arada aynı konu yaklaşık 1 yıl önce açılmış. medjai01 arkadaşımdan özür diliorm. bi sorun yaratırsa, yetkili moderatör gözünü kırpmadan kapatsın konuyu lütfen...
Kullanım:
e-mail adresini ve şifreni yaz connect'e bas. " erişime izin verilsin mi?" diye bi soru gelir "evet" e bas ve sonra bağlanmasını bekle. (( Lütfen notları okuyunuz !!! ))
Not 1: benim kullandığım bağlantı ayarları avea nın kendi standart bağlantı ayarlarıdır. diğer operatörlerde de standart ayarlarda çalışır.
Not 2 : Bazen reklam gelir programı ilk açtığınızda, " bu ne yaa " deyip kapatmayın

yön tuşlarından alt tuşa basın "continue" deyip devama edin. ( bazen iki reklam gelir
)Not 3 : Sadece online olanları görmek için seçeneklerden " Show Online Contacts " e bas.
Not 4 : Bir defa msn e girip çıktığınızda msn de mail ve şifreniz hatırlanık durumda kalır. ( Güvenlik açısından belirtmek istedim.
)
Bi teşekkürü hak ettik sanırsam

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız