Java MP3 Player ( mp3,mp4,wav,aac, 3gp player )

Sponsorlu Bağlantılar

samurai jack65

samurai jack65

Üye
sağol

kaandmr

Üye
Eline Sglıkkkk

cs281

Üye
bende üstünde kilit Resmi Var Açılmıyor Hic Bır Program Neden ?*

xxxxEMRExxxx

Üye
iyi
...............................

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
sağol

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:tşk:

berkant12345

Üye
arkadaşlar lutfen java uygulamalı telefonlarda program denılen kurulumları dıger wındows veya syambıan ısletım sıstemıne sahıp telefonlar gıbı gorup yukledıgınız programlardan o performansı beklemeyın neden dersenın soyle ısletım sıstemı olan telefonlar da program sısteme kurulur yanı sıstemın bır parçası olur ancak java bır uygulamadır sanaldır bu sıstem uzerınde bır olay yaparken devamlı ızın ıster aslında bu bıze ızın gıbı gozuken olay kullandıgımızın program olmadıgını gosterır çunku her ızın verdıgımızde bır oyunun asaması gıbı ılerler bızde buna program derız aslın da bu yaptıgımız asamalı bır oyundurr kısaca boyle bırazdaha dıbe ınersem kafa karısabılır basıt olarak boyle anlayın lutfen elımızdekı cıhaza gereksız tema uygulama oyun yuklemeyın her yukleme telefon performansınızı gerı goturur kullanacagınız kadar uygulama tema oyun koyun çunku bu tıp telefonlar sabıt ısletım sıstemınde çalısırır degısken degıldır ornegın bır oda dusunun bu odanın genızleme ımkanı yoktur buna suda bana lazım olur dıyerek eşya koyarsak yerkalmadıgından koyulan hıçbır esyayı kullanamayız ancak gerektıgı kadar koyarsak koyduklarımızı kullanabılırız ısletım sıstemı dedıgım olayda oda genılemesı sanal olaak soz konusu ramın yettıgı kadar oda genısler umarım yardımcı oldum olmusa sevınırım lutfen su yazdıklarımı admınler dıkkate alsınlar ılk once bılınclendırelım mılletı arkadaslar sonra yazık oluyor yukleyen arkadaslar aksaklık yasadıkça telefonundan sogur hale gelıyorlar çunku elındekı ımkanlar dahılınde dusundurmuyoruz çok karızmatık baslıklar atarak program dıyerek ınsanlar ındırıyorlar ve husran bunları lutfen detaylı anlatalım ve yazalım selam ve dua ılee...

danger11

Üye
eywallahh:hmmm

erol1tr

Üye
Sağol.Emeğe paylaşıma saygı.

relaxizmir

Üye
ya arkadaşlar bu programı nokia C3 'e kurabilen varmı? varsada nasıl yapılıyor bilen varmı :(

sanai

Üye
tşk ederim spr paylaşım

cankavgaci

Üye
Video dosyalarını görüntülemiyor. Milleti yanlış yönlendirmeyin. Bildiğiniz müzik çaların arayüzü değiştirilmiş hali bu. Boşuna indirmeyin.

GEOE

GEOE

Üye
eline saglık :D

brkt_52

Üye
Aşağıdaki uygulamalar 240*320 piksel ekranlı telefonlarda çalıştı fakat daha ufak ekranlı java telefonlarda çalışır mı tam bilmiyorum test edersiniz.

2 ayrı mp3 player uygulaması

mp3,mp4,wav,aac ve 3gp dosyalarını da oynattıgı belirtilmiş kd player için.
saol

mustafaes

Üye
tekkrlet

turkyilmaz

turkyilmaz

Üye
Teşekkürler

soysal83

Üye
Teşkür

tarık.ozil