Java Dosya Yöneticisi (MobyExplorer File Manager)

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
emeğine sağlık :oke:

bagus

Üye
bu program hata verio dediğiniz herşeyi yaptım yine uygulama erişimi yok dio yardımm.....

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
:(Arkadaşlar ben bunu yükledim ama galeride TEMA adında bir klasör ortaya çıktı ve bir daha silemedim. Kullanmasını bilen varsa bana yardımcı olabilirlermi????:(

makarna2323

Üye
Saol

baranze

Üye
Kardeş Hiç Ugraşmayın Bu Işe Girmeyin Ben 2 Sinide Denedim (yazan Arkadaşın Zipledigiyi Yerden Indirdim Arkadaş Reklam Olmasın Diye Site Adını Da Yazmamış

Bunlarda
Fıs çıktı Yani şuana Kadar Dosya Yöneticisi Bulamadım Zaten

olcayxx1

Kapalı Hesap
saol kardeş

Umut-

Üye
23 sayfayı üşenmeden okudum neredeyse herkes sağol kardeş demiş, başka bişey deemiş.
Allahın bir kulu da şu program şöyle kullanılır, şöyle yapılır gibisinden bişey dememiş.
Programı bize sunan arkadaşa teşekkür eiyor ve program konusunda elle tutulur bilgiler vermesini umud ediyorum

umut555

umut555

Üye
eline saglık kardeş:)

bassasy

bassasy

Üye
paylaşımın için saol

kissbaby

kissbaby

Üye
PayLaşım İçin TşkLer !..:)

herolord

Üye
teşekkürler

ultradahha

ultradahha

Üye
teşekkürler

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
eline ve klavyene sağlık çok teşekkürler

sercu

sercu

Üye
Sğol denemeye değer eğer admin eklediyse.

eroyeren

eroyeren

Üye
Arkadasım saol ama iğrenc bı programm Bi klosere girince gountulensın mı dıe soruor ayrıca programları bluetoth ile gonderemedıkden sonra napım bn bunları

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşşekkürler Dowloand Ettim.

eroyeren

eroyeren

Üye
İnidirmeyin iğrenç bir program bluetooth ıle oyun bıle gonderemıon ındırmeye degmıcek bıse ama sag ol ardakasımm!! bu programı verdıgıne gore kendın denemedınn!!once programı kendın kullan

theugurr

Üye
türkçe olmuyomu bu program yaw :(

theugur

Üye
bari bunda telden tele oyun program gönderiliyomu

hrn28

Üye
tsk

Takipçi Satın Al

Üst Alt