Java Dosya Yönetici

Sponsorlu Bağlantılar

w810igokhan

Üye
    Konu Sahibi
Java Dosya Yönetici
Arkadaşlar moby explorer kullanıyorum ama ondan daha iyi bi programa ihtiyacım var.Umarım aradğımı bulurum.

• Beğen
Tepkiler: mertkaradereli, murtikaan01, oquz_esen ve 4 diğerleri

elmyra

Üye
java S 40 destek bölümümüzde var forumu birazz araştırman yeterli olacaktırrr

burakbb

Üye
solesen de adını faydalalansak kardeşım var demek olmaz
:D

Hellboy®

Hellboy®

Üye
moby explorer kullanıom dıen ark bısı sorcam senın bu prog. ne ısıne yarıo ben telıme attıgımda uyg hatası dıo bı anlatırsan sevırınr prog ozellkleını

canfezzz

Üye
moby explorer hiç bir işe yaramıyo arkadaşlar ben dosya gönderemedikten sonra yada sis dosyaları açamadıktan sonra hiçbir işe yaramaz

degerli43

degerli43

Üye
bence gayet iyi

sercu

sercu

Üye
File explorer var bide onu dene ben onu kullanıyorum.

freedoom034

freedoom034

Üye
tesekurler file explorer deneyecem bende :)

MMAKDA

MMAKDA

Üye
file explorer olmuyor

altay_42

Üye
file explorer moby explererden daha kötü

KOBE BRYANT

KOBE BRYANT

Üye
bnde file ex. kullanıom mutluyum

AslanımBENİM

AslanımBENİM

Üye
allah mutlu etsin. :D

lincoln1321

Üye
arklar hic bi ise yaramıyo moby explorer

jackall54

Üye
arkadasım telefonun java tabanlıysa moby en iyisi diyebilirim.

frkn_55

Üye
arkadaşlar bu e250 uyumlu dosya yönetici programı war mı ???:bilmem:

lundimardin

lundimardin

Üye
tesekurler file explorer deneyecem bende

Cyber-MaSTeR

Üye
nerde şekerim bu

trenki

trenki

Üye
File Explorer Tek Çözüm Yada Benim Bildiğim Öle.Dosya Şifrelenmez 6300 da Henüz Böyle Bir Şey Yok.Arkadaşlar File Explorer İndirin ve Dosyaları Gizleyin.Buda Şöle;
File Explorer>E:>Görüntüler>Sol Tıklayıp Hide/Unhide Diyin.
Dosya Mavi Görünürse Dosyayı Görünmez Yapmış Olursunuz.
Sarı Olursa Görünür!!!

darkgost

darkgost

Üye
blue ftp deneyin

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
BluFTP: Dosya görüntülemek, kopyalamak, taşımak ve başka bir telefondan yada telefonlardan bluetoth üzerinden dosya alışverişi yapmayı sağlar.

Moby Explorer: Dosya taşıma, dosya adı değiştirme kopyalama filan gibi şeylerin yanında en büyük ve en önemli özelliği dosyayı kilitlemesidir. yani örneğin resim.jpg diye bir dosyanız var. bunu mobyexplorer ile kilitlediğinizde bu dosya resim.jpg.xmld gibi iki uzantılı hale geliyor ve resimi ne telefonda nede bilgisayarda açamıyorsunuz. resimi açılmaz hale getiriyor. kilitliyor. ama görünmez yapmıyor.

File Explorer: Dosyayı gizleyerek telefonda görünmez hale getiriyor. hatta klasörü dahi gizleyebiliyorsunuz. Telefonunuzu eline alıp karıştıran biri gizlediğiniz dosyaları yada klasörleri göremiyor. üstelik gizleme ve tekrar görünür hale getirme işlemlerini yapmadan önce file exploreri çalıştırmak için şifre istiyor. şifreyi sizden başkası bilmediği sürece dosyalarınız görünmez. ama birisi sizin telefona bluFTP gibi bir programla girip dosyalarınızı gezinmeye başlarsa kendi ekranında sizin gizlenmiş dosyalarınızı da görebiliyor. Zayıf yönü bu.

görüldüğü gibi üç programında farklı özelikleri var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt