Java Destekli Telefonlar için E Book bulunur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Shed_G

Üye
    Konu Sahibi
Java Destekli Telefonlar için E Book bulunur mu?
Forumda java destekli telefonlar için e bookların olacagı bir bolum yapılabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: bilal4327

burakbb

Üye
Çesitli e- bppk var ama çalışırlığını kanıtlayan var mı bılmıyorum ama calısır en kotu ıhtımal javalar için txt readerlar var bır kıtabı metnını txt olarak telefona atıp okuyabılırsın

salihhh

Üye
arkadaşlar 6300 a java programı yükleyebilirmiyiz..yüklersek nerdenn:)

teso

Üye
anca usb kablosu ile nokia pc suit programı yardımıyla

Ozan

Ozan

Admin
Ebook reader vardı java uygulamalar bölümünde.
O programla, txt ve pdf dosyaları okuyabiliyorsunuz sanıyorum büyük ihtimal.

bora006

bora006

Üye
telefona java oyun program vs. bulabilirsiniz...

burakkkkkkkkkk

Üye
6230 için nfs carbon varmı.:)

judelav

judelav

Üye
var ama burası yeri değil oyun bölümüne lütfen

Mr.ManLy

Mr.ManLy

Üye
bookreader'a nasıl kitap atabilirim?? ben kitabı buldm ama word şeklnde 6300 a atıımda desteklenmiyor diyo ne yapabilirim yhardım lutfenn!!..

--------------- Ekleme ---------------

Yardım yokmu arkadaşlarr??

erendou

erendou

Üye
Forumda java destekli telefonlar için e bookların olacagı bir bolum yapılabilir mi?
java uyumlu 240x320 veya 128x160 .jar var .jad istek bölümü imzama tıkla
ayrıca programa gerek yok direk açılır

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Java Uygulamalarda rastlamıştım.

mrslmmr

Üye
eyvallah kardeş

yasmnnn

Üye
2630 a olmazmı acaba bu program olursa nerden bulabilirim

kankka

Üye
arkadasım forumda txt to converter adlı bi prog var onunla txt furmatlı kitabı jar veya jad olarak çevirebilirsin:oke::yuru

Perfect!

Üye
Ben 6230i de denedim e book çalışıyor ama yazılar yanlış oluyo filan.hem bi site vardı bir çok kitabı e book şeklinde veriyordu. Ama isminı hatırlayamadım. Biraz ararsan bulursun heralde

bRy@nT

bRy@nT

Üye
e-book yapmak kolay txt formatında bi kitabı txt to jar programıyla bilgisayarda jar haline çeviriyor ve yazı boyutu vs şeyleri değiştirebiliyorsun önemli olan kitapları txt formatında bulmak...:oke:

djbmm

Üye
cok saolun süper

baturnihat

Üye
Adobe reader indirmelisin sitede var pdf dosya açan program diye geçiyor ayrıca 6300 içinde de var s40 formatlı
ancak indirdiğin pdf 3 yada 4 olmalı daha büyükleri açmaz ayrıca word formatında kitaplarda var onuda wordex programı yükleyerek açalabilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt