mcan_92 Üye yok birader javalara virüs bulasmıyo hiç takma javanın kıyak yönü de bu iste ben kndi telefonuma virüs attım hiç bise olmuyo
yok birader javalara virüs bulasmıyo hiç takma javanın kıyak yönü de bu iste ben kndi telefonuma virüs attım hiç bise olmuyo
In_Da_Dream Üye Ya kardeshim var boyle bir shey.. Isterseniz ben size buraya link koya bilirim yani Siz gormediginiz daha chok shey var --------------- Ekleme --------------- Ishte arkadashlar size soyledigim gibi ilk kez gore bileceginiz bir Java Mobile Antivirus Kaspersky. ******: 7s7e7a7 Link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya kardeshim var boyle bir shey.. Isterseniz ben size buraya link koya bilirim yani Siz gormediginiz daha chok shey var --------------- Ekleme --------------- Ishte arkadashlar size soyledigim gibi ilk kez gore bileceginiz bir Java Mobile Antivirus Kaspersky. ******: 7s7e7a7 Link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gokkoz Üye arkadaşım java telefonları virüs girmesi imkansız bunu bilmen yeterli olur sanırım ve halen arıyorsan demkki bi hevesimiş sende)
arkadaşım java telefonları virüs girmesi imkansız bunu bilmen yeterli olur sanırım ve halen arıyorsan demkki bi hevesimiş sende)
loweman_18 Üye fbforever_1907' Alıntı: javada virüs dosyası olmaz çünkü uzantısını tanımaz arrrrrkadaşım Genişletmek için tıkla ... Olmas mı hiç birader bilmiyonuz konuşmayın javadada birer tane hafıza kartı var unutmayın atın bakalım bi hafıza karnın i.ine trıjeni ne oluyo görün
fbforever_1907' Alıntı: javada virüs dosyası olmaz çünkü uzantısını tanımaz arrrrrkadaşım Genişletmek için tıkla ... Olmas mı hiç birader bilmiyonuz konuşmayın javadada birer tane hafıza kartı var unutmayın atın bakalım bi hafıza karnın i.ine trıjeni ne oluyo görün
extreme20 Üye Arkadaşlar 3 4 kez başıma geldi. THUMBS.DB isimli her ne haltsa pc de doya içinde dosya açıyor. Bluetooth ile nokia 6280 ime her dosya göndermemde telefonum kapandı bir daha açılmadı ve yeniden prog yüklettim. Yani yok demeyin çok yaşadım.
Arkadaşlar 3 4 kez başıma geldi. THUMBS.DB isimli her ne haltsa pc de doya içinde dosya açıyor. Bluetooth ile nokia 6280 ime her dosya göndermemde telefonum kapandı bir daha açılmadı ve yeniden prog yüklettim. Yani yok demeyin çok yaşadım.