java android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
java android
cok sacma bir konu olcak biliyorum ama bir sorum olacak java telefon android telefona donusturulebilir mi
benim c3510 kucuk hassas ve tasarimini cok seviyorum telefonu bunu android yapabilme gibi bir durum varmi?

Kerim.336

Üye
İmkansiz.zaten hayatta kaldirmaz o.bende de vardi 120ye sattim kurtuldum:D

esokmen

esokmen

Üye
Gerçekten imkanı yok :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
İmkansiz.zaten hayatta kaldirmaz o.bende de vardi 120ye sattim kurtuldum:D

imkansız diye bir şey yok kardeşim bizim monteye yazmışlardı ayrıca star a da 1.6 yı ama bir çok özellik çalışmıyordu kamera,radio filan çünkü bunları yazmak kodlamak çok zor samsung yazılım yetkilerinden biri bunu yapabilir ama niye yapsın ki yeni bir cihaz çıkarıp ona yazmak daha kolay o yüzden bu işi android yazılımcıların dan başka kimse yapamaz.

MeRt...

MeRt...

Üye
imkansız gibi birşey

Kerim.336

Üye
imkansız diye bir şey yok kardeşim bizim monteye yazmışlardı ayrıca star a da 1.6 yı ama bir çok özellik çalışmıyordu kamera,radio filan çünkü bunları yazmak kodlamak çok zor samsung yazılım yetkilerinden biri bunu yapabilir ama niye yapsın ki yeni bir cihaz çıkarıp ona yazmak daha kolay o yüzden bu işi android yazılımcıların dan başka kimse yapamaz.
Yalniz biz genoa icin konusuyoruz.monte bu telefondan kat kat iyi.ona olabilir fakat bu telefona im-kan-sizz

sercan42_

Üye
star a bile yuklenemio

- - - Eklendi - - -

star a bile yuklenemio

.BlueTR

.BlueTR

Üye
star için android hiç yapılamadı,yapılamayacak.
1.5te denendi hiçbir driver çalışmadı
sadece parlayan android boot ekranı görüldü o kadar.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

star için android hiç yapılamadı,yapılamayacak.
1.5te denendi hiçbir driver çalışmadı
sadece parlayan android boot ekranı görüldü o kadar.

o kadar yakın takip ettin konu açtın bugün yarın çıkar dedin eli kulağında dedin ne oldu bu iş hocaa ! bende harbiden yaptılar sandım bizim monte gibi buda çuvalladı yani neyse şaka bir yana piyasadaki yazılımcılar bu aşamayı buraya kadar getirdi ise samsung android yazılımcılar bu işi çözer diye düşünüyorum iyi bir performans beklemek bir yana bu çekik gözlüler iphone'daki hemen hemen tüm özelliklerini android'te yaptılar ya bunu da yaparlar hocam yeterki bir çıkarları olsun

.BlueTR

.BlueTR

Üye
o kadar yakın takip ettin konu açtın bugün yarın çıkar dedin eli kulağında dedin ne oldu bu iş hocaa ! bende harbiden yaptılar sandım bizim monte gibi buda çuvalladı yani neyse şaka bir yana piyasadaki yazılımcılar bu aşamayı buraya kadar getirdi ise samsung android yazılımcılar bu işi çözer diye düşünüyorum iyi bir performans beklemek bir yana bu çekik gözlüler iphone'daki hemen hemen tüm özelliklerini android'te yaptılar ya bunu da yaparlar hocam yeterki bir çıkarları olsun
kimse uğraşmak istemiyor işte.samsung zaten niye uğraşsın ki 3ay önce çıkardığı modellere bile destek vermiyor 3sene önce çıkardığında en çok satanlar listesine giren telefonuna niye destek versinki.türkiyedeki durumu kimse bilmiyor tabii adamlar s3 için tlye vurursan 500-600tl veriyorlar biz 1300veriyoruz

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
kimse uğraşmak istemiyor işte.samsung zaten niye uğraşsın ki 3ay önce çıkardığı modellere bile destek vermiyor 3sene önce çıkardığında en çok satanlar listesine giren telefonuna niye destek versinki.türkiyedeki durumu kimse bilmiyor tabii adamlar s3 için tlye vurursan 500-600tl veriyorlar biz 1300veriyoruz

kesinlikle iyice soğutmaya başladı insanları bakalım nereye kadar gidecek bu iş

sercan42_

Üye
Çok haklısin Ne zamandır bende stardroide bakmıyodum yapamadık die mesaj gönderdilermi face de

- - - Eklendi - - -

Çok haklısin Ne zamandır bende stardroide bakmıyodum yapamadık die mesaj gönderdilermi face de

.BlueTR

.BlueTR

Üye

- - - Eklendi - - -

facede yapamadık yazmamışlar uzayacak yazmışlar ama dfg starmods forumunda geliştiriciler: stardroid failed and stopped! yazmışlar.

sercan42_

Üye
cok önceden söylemistim hatta faceyede yazdım bunlar yalan soyluyorlar die
:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt