jara ve Alves Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
jara ve Alves Geliyor!
[h=1][/h]











MANCHESTER United’dan kiralanan Bebe’nin 6 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gözünü yine genç isimlere dikti. Avrupa Ligi’nde finali hedefleyen ve bunun için de Bebe’nin boşluğunu bir an önce doldurmak isteyen siyah-beyazlılar, Benfica’nın Arjantinli santrforu Franco Jara ve 20 yaşındaki Portekizli 10 numara Julio Regufe Alves’le anlaşmaya çok yakın.


MİLLİ FORMAYI DA GİYDİ!


23 yaşında ve 1.79 boyundaki Jara, geçen sezon başında Arjantin’in Arsenal Sarandi takımından Benfica’ya geldi... Beşiktaş, Portekiz ekibinin transfer etmek için 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Jara’yı kiralık olarak renklerine bağlamayı amaçlıyor.. Geçen sezon Benfica formasıyla 26 lig maçına çıkan ve 6 gol atıp, 3 kez de asist yapan Jara, Avrupa Ligi’nde ise 2 kez fileleri sarstı.. Daha önce 4 kez de Arjantin Milli Takımı’nın formasını giyen golcü oyuncu Jara, Tangocular’ın 19 Ocak 2010’da Kosta Rika’yı 3-2 yendiği hazırlık maçında galibiyet golünü kaydetmişti..


BRUNO’NUN KARDEŞİ


ÖTE yandan siyah-beyazlılar, Portekiz 20 Yaşaltı Milli Takımı’nın kadrosunda bulunan 1.78 boyundaki ofansif orta saha Julio Regufe Alves’i ise tamamen geleceğe yatırım olarak düşünüyor.. Atletico Madrid B takımında oynayan Julio, Portekiz Milli Takımı ve Zenit’in tecrübeli stoperi Bruno Alves ile Steaua Bükreş’in defans oyuncusu Geraldo Alves’in de kardeşi..


Vatan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt