jar ve jad da s8300

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dragoon54

Üye
    Konu Sahibi
jar ve jad da s8300
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.1gün sonra elime alacağım bu telefonu benim olacak yani.tek bilmek istediğim oyunlarda jar ve jad olarak 2dosya var.her oyunun jar ve jad dosyası var elimde olan oyunlardan.bunları telefona atarken usb ile hem jar hem jad ı atıp jaddan yükleyip jardanmı oynayacağız
bu 1.soruydu

2.soru jaddan kurduk jardan oynuyoruz mesela jad dosyasını silsek oyun bozulurmu.

3)telefonla birlikte usb geliyormu?

--------------- Ekleme ---------------

cevap yazmıycakmısınız önceki konumdada kimse yazmadı bir cevap yazın ya

xardias

xardias

Üye
usb geliyor. jad dosyası ile işin yok.new PC studio yu kur ve çalıştır,ardından usb yi tak, telefonun ekranından New pc studio yu seç, jar dosyasını bilgisayarından sürükleyip s8300 yazan(EKRANIN SAĞ ÜST KISIMDA) telefon logosunun üstüne bırakman yeterli. telefonun dosyalarım menüsünde other files a kopyalıyor. sen oradan kuracaksın.(oyunun isminin üstüne tıkla). oyunları zaten oyunlar bölümüne kuruyor.(oyunlara ise widget menüden ulaşabilirsin) sonrasında other files( yada diğer dosyalar) daki jar uzantılı oyun kurulum dosyalarını silebilirsin. bazı oyunları kurmuyor. EA ve Gameloft oyunlarını sorunsuz kuruyor ve çalıştırıyor.(ben denemedim ama jad dosyası bu kurulamayan oyunlarda işe yarayabilir)..jar uzantılı msn ve diger programlarıda çalıştırıyormuş.
Önemli UYARI:telefonla internete baglandıgında (özellikle google maps) çok fatura geliyor. örnegin 200 mb lik veri 400tl gibi. multimedya özelligini kullanmak istersen internet paketi al kendine (1gb=40-45tl arası).

dragoon54

Üye
    Konu Sahibi
çok saol önceki konularda jadda lazım diyorlardıda çok gerekli oldu bu birde pc studio da var idmi kutuda

google maps dır,inttir işim olmaz zaten ayarları yapılmadıktan sonra girmiyor değil mi? sonra yanlışlıkla girmeyelim

zopato

zopato

Üye
google maps e tıkladınmı anında girer internete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...