_teqe_ Üye Konu Sahibi blue__devil' Alıntı: öncelik paylaşım icin tşk ler. anti grati ne oluyor Genişletmek için tıkla ... sivri sinek kovucu olarak geçiyor. --------------- Ekleme --------------- DeadSiLeNCe' Alıntı: Teşşekürler Ama DAha Önce Werildiydi Genişletmek için tıkla ... Daha önce bunları görmüş olabilirisin ama hepsi bi aradayken deil.Çünkü ben kendi kullandıklarımı özellikle toplayıp upload ettim. Saygılarımla.
blue__devil' Alıntı: öncelik paylaşım icin tşk ler. anti grati ne oluyor Genişletmek için tıkla ... sivri sinek kovucu olarak geçiyor. --------------- Ekleme --------------- DeadSiLeNCe' Alıntı: Teşşekürler Ama DAha Önce Werildiydi Genişletmek için tıkla ... Daha önce bunları görmüş olabilirisin ama hepsi bi aradayken deil.Çünkü ben kendi kullandıklarımı özellikle toplayıp upload ettim. Saygılarımla.
darkking70 Üye arkadaşlar rapid sharede 4 rakam yazmanız istendiginde oradaki 7 rakamın üzerine dikkat edin 7 akamın 4 ünün üzerinde kedi olucak o kedili olan rakamları sırasıyla yazın 3 tanesi köpekli onu yazmayın
arkadaşlar rapid sharede 4 rakam yazmanız istendiginde oradaki 7 rakamın üzerine dikkat edin 7 akamın 4 ünün üzerinde kedi olucak o kedili olan rakamları sırasıyla yazın 3 tanesi köpekli onu yazmayın
_teqe_ Üye Konu Sahibi Heleşükür anlayan birisi .Dikkatli bakınca 4 tanesinde kedi olduğu anlaşılıyor.