İZMİRDEN KUTULU AKSESUARLI W810i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoss

hoss

Üye
    Konu Sahibi
İZMİRDEN KUTULU AKSESUARLI W810i
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR;

Sorunsuzca kullanmış olduğum sony ericsson W810İ telefonumu satışa çıkardım.
Telefonumun kutusu ve tüm aksesurlarıyla birlikte vereceğim
Tercihim izmir içine elden satmak telefonu[:'(]

Ses kalitesi gercenten mükemmel bir telefon ve rakipsizdir bu konuda.
Cihazımda kesinlikle donanımsal ve yazılımsal herhangi bir sorun yoktur.
Telefonumda bircok oyun program mevcuttur.
Kamera özelliğine değinecek olursak 2.0 Megapixel kamera ile oldukça başarılı fotoğrağ kareleri yakalamakta, ayrıca değişik fotoğraf modları ile kendi albümlerinizi ve fotoğrafcılığınızı konusturabilirsiniz. Otofokus özelliği sayesinde hareketli nesneleri bile çok net ve kaliteli bir şekilde fotograflayabilirsiniz.
Pili yaklaşık 3 gün gidiyor.
Multimedia özelliklerine değinecek olursak cihazın ses kalitesi mükemmel deişik ekolayzır modları ile müziği kaliteli dinleyebilirsiniz ayrıca fm radio ya sahip.

Telefona istedigim fiyat 150 tl küçük bir pazarlık olur

Yanında Verilecek Aksesuarlar

Şarj aleti|Kulaklık|512mb hafıza kartı|Bilgisayar kablosu|Müzik Kablosu|Kutusu , Kitapçıkları ,cd si , Garanti Belgesi |

TAKAS DÜŞÜNEBİLİRM

Başlıca Özellikleri
-Kamera 2.0 mp; pozlama, beyaz dengesi, çekim modları, sahne modları var , 3gp olarakta video çekebiliyor.
-Radyo rds'li bir çok kanalı favori yapabiliyorsunuz ve radyodan kayıt imkanıda mevcut.
-Telefon Rehberi 1000 giriş
arama Kaydı Var.
-Usb|Bluetooth|HSCSD|EDGE|KIZILÖTESİ gibi birçok bağlantı desteği.
-Resim bloglama|TrackID|rss destegi|Eklenti görüntüleme|push e-posta|
-MP3 ,WMA , MP4 gibi birçok müzik ve video formatlarını oynatabilen media player
-MEGABASS ve Ekolayzer destekli müzik menüsü
-Alarm|Hesap Makinesi|Kronometre|Saat|Zamanlayıcı|Takvim|Dönüştürücü|Ses kaydı gibi ek özellikler
-Java oyun program desteği.
-Dahili Hafıza 200 MB , 16GB kadar kart destegi
-Tema , Ekran koruyucu ,Duvar Kağıdı Desteği
-400 saat bekleme süresi , 8 saat konuşma süresi

İçinde Yüklü Olan Programlar

-Anti gnat(sinek kovucu)

-Bluetooth chat(bluuetoot üzerinden mesajlaşma)

-Burç Rehberi

-Face Warp

-HP print

-İngilizce türkçe sözlük

-Love meter

-Mini Excel

-Google Maps

-Mobile pdf

-Winrar

-Müsic Mate

-Notepad

-Paint CAD

-Pull face

-World Clok

-E-BOOK ARŞİVİ :Şiirler , yüz okuma sanatı,türklere özgü beyaz yalanlar,saglık-sigara,rüya tabirleri,peygamberler,padişahlar,osmanlı tarihi,kız tavlama,kilo verme,ingilizce ders,ibretlik olaylar,hızlı düşünme ve cevap verme,hikayeler,hayvan ansiklopedisi,görgü kuralları,güzel konuşma teknikleri,güzel aşk mesajları,fıkra,etkili sözler,duvar yazıları,ders alınacak öyküler,çıkma teklifi ,cinler ,bebek isimleri,atatürkün hayatı

İçindeki Oyunlar

-Aero mission 3D

-Alpha Zone 3D

-Asphalt 3

-Bruce lee 3D

-Burning Tires 3D

-Coast Crusieron

-Darts

-Ducati 3D

-Snowboarding 3D

-Golf 3D

-Hspeedv5 3D

-Metal Slug,

-Mini Golf

-Need For Speed 3D

-Penalty clup 3D

-Sudoku

-Prince of persia

-Puzlle

-Real Football 2008 3D

-Robot aliance 3D

-Splinter cell 3D

-Süper Real Tenis 3D

-Zuma

-Bilardo 3D

izmirly35

izmirly35

Üye
3 yıl kullandım w810i :D sürekli modifiye ettim telefonumu sesini yükselttim,kamera driver'ı yükledim,flash tema attım vs vs .. en sonunda sattım ama walkman serisinin baba telefonudur alacak olanlar kaçırmasın derim telefon temize benziyor ;)

hoss

hoss

Üye
    Konu Sahibi
3 yıl kullandım w810i :D sürekli modifiye ettim telefonumu sesini yükselttim,kamera driver'ı yükledim,flash tema attım vs vs .. en sonunda sattım ama walkman serisinin baba telefonudur alacak olanlar kaçırmasın derim telefon temize benziyor ;)
eyvallah hocam , her türlü modifiye yapılıyor telefona ancak ben orjınal haliyle satıyorum , telefon herseyiyle kusursuz ve sorunsuzdur cihazıma güveniyorum , ciddi alıcılar için fiyatta pazarlık yapabiliriz:oke:

djsalih91

djsalih91

Üye
fiyat uçuk ama inşallah satarsın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt