İSMAİLBAS
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar tam 4 gün 4 gece bu programı aradım durdum ve sonunda buldum.daha deneyemedim ama inşallah calısıyordur.deneyememim sebebi telefonumun usb kablosu bozuldu ama hemen yarın yeni kablo alıp ilk işim denemk olucak.eğer indirip kuran olursa lütfen cvp yazsın.görüşmek üzere
link 1Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
link 2Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sevgılı arkadaslar syambıan denen uygulama bır ısletım sıstemıdır tıpkı wındows gıbı ve cep telefonlarında devrım dır bunu kullanan çogu ı8nsnan bunun farkında degıldır bı dıp notu sunun ıçın yaqzıyorum java olan cep telefonları kendı ısletım sıstemı ıle çalısır ve java o telefona bır program seklınde yukludur burada flash player çalıstırmak java olarak flash player bulmak ımkansız çunku bu tıp uygulamalar ram ıle çalısır java olan telefonlarda ram yoktur sadace telefonun kendı ısletım sıstemı çalısssındıye ufacık bır beyıne sahıptır ancak symabıanda ram vardır ve her tur programı çalıstırır java program çalıstırıyor degıldır zaten kendıde bır program java ısletım sıstemı degıldır bunu lutfen detaylı bır sekılde anlayın ve artık java flash player ıstıyoruz dıye bırsey yazmayın yada aramayın olmayacak duaya amın dmeyın su olur elınızdekı cep telefonunu satın ve en yakınzamanda sıyambıan yada wındows mobıl ısletım sıstemıne aıt bır telefon alın hersey rahat rahat açılır artık telefonu8nuzu pc gıbı kullanabır duruma gelırsınız sızı sevıyorum herkese saygılar anlamayn arkadaslar mesaj yazarlarsa sabır ıle anlatabılırım detayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?