Jar uzantılı bilgi yarışması vs. deki testlerin sorularını değiştirmek?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayyyyyyyyyyy

Üye
    Konu Sahibi
Jar uzantılı bilgi yarışması vs. deki testlerin sorularını değiştirmek?????
Evet arkadaşlar benim konum daha doğrusu sorunum bu ??? Örneğin kim beşyüz milyar ister gibi .jar uzantılı bir programı alıp içindeki test sorularını değiştirmek istiyorum kpss ve diğer sınavlarda çıkacak sorular yükleyip çalışmak istiyorum yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
 


elitetr

Üye
Öncelikle böyle bir edit işlemi yapabilmen için senin java bilmen gerekli. Yazılmış bir uygulamayı editlemek icin o dosyanın yani .jar ın .jad dosyası da gerekli. Bazı java uygulamalar hem jad hem jar dosyası ile gelmekte bu işlemler için. Yinede java bilmedende editlersin fakat yazılmış uygulamada karakter sınırı vs. gibi etkenler var ise (ki her zaman vardır, algoritmalar sınırları olacak şekilde yazılır ki performansta kayıp veya overflow olmasın) senin kodlarda da değişiklik yapman gerekecektir, haliyle java şart. Gerçi java bildikten sonra kendin istediğin uygulamayı da yazabilirsin herhangi bir edit işine gerek olmadan :)
 
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
çok uğraş gerektiren birşey
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Foliant reader diye bir okuyucu program var.

E-kitap okumaya yarıyor(epub,txt) bence oraya kitaplarını e kitap halinde yükle çalış.Test varsa da yükle,seçim falan yapamazsın ama bölüm sonlarına cevap anahtarı koyarsın olur ;)
 

ayyyyyyyyyyy

Üye
    Konu Sahibi
Görüşleriniz için teşekkür ederim. Galiba en iyisi e kitap programı bu iş baya bi uğraş istiyor ama yine de bu programları öğrenmek isterim ilerde öğretmenlik hayatında öğrencilere dersleri ve çalışmayı çok sevdirecek programlar bunlar :)
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tabi ki yine de faydalı ancak Java'nın "geleceği" tartışılır :hmmm

Siz onun yerine WP yada Android, iOS gibi konulara yönelirseniz hem vaktinizi boşa harcamamış olursunuz hem de talep artar,yararlı olur :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt