Jar Porg. Yapan veya Bilenlere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ehre

Üye
    Konu Sahibi
Jar Porg. Yapan veya Bilenlere
S.a Arkadaslar Benim bir wap sitem var ben bir cep telefonuma indirmeli uygulama jar dosyasi yapacak arkadaslar ariyorum ucreti neyse hemen oderim. Mesela o uygulamayi indirince adres yazmadan girilmesi icin acil cvp bekliyorum mail adresim [email protected] sms 05446915181

--------------- Ekleme ---------------

Cagri atabilirsiniz.

yusuf868

yusuf868

Üye
kardeş istersen benle sen anlaşa biliriz ben bu konuda uzmanım pascalda bir çok program ve diğerlerinde de çok şey yaptım yaknız sana pahalıya patlar haberin olsun..
:oke::oke::oke::oke::oke:

ehre

Üye
    Konu Sahibi
dosttum sadece yonlendirme kodlu bir jar dosyası istiyorum o kadar ne kadarsa ucret soyle

--------------- Ekleme ---------------

aradığım sey su

İnternet Kısayol İkonları servisi ile telefonunuza turkcell-im, facebook, Google, Hotmail ve NTV kısayol ikonlarını kolayca ekleyebilirsiniz. Bunun için istediğiniz sitenin ismini 2580 numarasına göndermeniz ve daha sonra gelen linke tıklamanız yeterlidir.
  • <LI style="FILTER: true">turkcell-im kısayol ikonu için turkcellim yaz 2580'e gönder. <LI style="FILTER: true">Facebook kısayol ikonu için facebook yaz 2580'e gönder. <LI style="FILTER: true">Google kısayol ikonu için google yaz 2580'e gönder. <LI style="FILTER: true">Hotmail kısayol ikonu için hotmail yaz 2580'e gönder.
  • NTV kısayol ikonu için ntv yaz 2580'e gönder.
ama ben kndi sitemin resminbi koymak istiyorum ve benim siteme giriş yapıcak

yusuf868

yusuf868

Üye
tam olarak anlmadım dostum işimiz biraz zor gözüküyor sana fazla pahalıya yapmam normal fiyat 12 tl de anlaşırız

ehre

Üye
    Konu Sahibi
ok bana cagrı at arayım 0539 336 35 45

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt