jar oyunlar rar iniyor :( yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
jar oyunlar rar iniyor :( yardım
Arkdaşlar bir kaç tane jar uzantılı oyun indirdim fakat pc me rar olarak geldi ve rar acılınca klasör içinde dosyacıklar cıkıyor,bunları jar yapmanın kesin bir yolu yok mu? internette farklı çözümler verilmiş ama işimi görmedi :(:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: scanner1071

cabbar100

cabbar100

Üye
O indirdiğin dosyanın zaten jar dosyası olması lazım. İndirdiğin jar dosyalarının winrar dosyası gibi gözükmesini engellemek içinse winrar programını aç Seçenekler>Ayarlar'dan Bütünleşmeye gir JAR'ın yanındaki tiki kaldır. Umarım yardımcı olşabilmişimdir.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
arkadaşın söylediğini yapabilirsin fakat. pc de neden çift tıklama gereği duyyorsunki. direk telefona at telefondan çalıştır. eğerki çalışmazsa o zaman bakarız icabına :)

tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arjdaşlar oldu :) ama bi sorunum daha var sanırım ,oyunlarda ekran yarım oluyor ve abcd yazıyor büyük bir sekilde ekranda ve ,bir videoplayer benzeri ok tuşları cıkıyor ,bu neden acaba ?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
şu yönergeyi takip et. Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Yüklü Uygulamalar > (Tam ekran olmasını istediğin uygulamanın ismini bul ve seç) > Suit ayarları > ekran üstü klavyeyi kapat.

tatalanya

tatalanya

Üye
    Konu Sahibi
süpersin arkadaşım teşekkür ettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt