Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
.jar dosyalarını sis veya sisx dosyasına çevirme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tcfb
Üye
Konu Sahibi
.jar dosyalarını sis veya sisx dosyasına çevirme
Arkadaşlar ben site ye baktığımda jar oyunlaarı görüyorumn fakat benim n73 ümde sadece sis ve sisx dosyaları açılabilior.ve bu yüzden bende o dosyaları çevirmek için sizden yardım bekliorumm .Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler
celibar
Üye
öyle program mevcut değil.
nino4u
Üye
Şakamı bu benim n73 jar açıyor ama ve jar sis sisx cok farklı şeyler aralarnda geçiş yapılamaz programla
tcfb
Üye
Konu Sahibi
Ama seninki müzik editionmu ?
--------------- Ekleme ---------------
bende ztn bulamadığım için bole bişi warmı die sordum
nino4u
Üye
Yok n0rmal n73 . Oyle pro da olması imkansız ve ME acmiyormu javayı :#
maydinmaydin
Üye
N73 jar dosyaları zaten çalıştırıyor. sis'e çevirmene gerek yokki. zaten jar dosyaları sis'e, sis dosyaları da jar'a çevirme imkanın yok.
tcfb
Üye
Konu Sahibi
ama benim telefonda ME yüklü o yüzden jar dosyaları açmıyor sadece sis,sisx dosayalrını açabiliyor.Benim arkadaşımda jar dosyaları açıyor fakat benimki n73 ME imiş o yüğzden açmıyormuş.
neden açmıyor bende anlamadım
nino4u
Üye
Şakamı bu bence yeni frimwar yukle symbian yazılım java desteqi sunuyor zaten problem yazılımdan olmasn Merak ettm ha ilk dfa duydum
tcfb
Üye
Konu Sahibi
şaka diil kardeşim açmıyor diorıum sen hala şakamı bu diosun
NESE BEN KONUYU KAPATIYORUM NASI YAPILDIĞINI BULDUM İSTEYEN ARKADAŞLAR TEŞŞEKÜR BUTONUNA BASARAK NASIL YAPILDIĞINI İSTESİN.
fatih982
Üye
imkansız bir olay format at yada yazılım güncelle garantisi varsada servise gönder açmaması imkansız olmaz öyle bir şey
tcfb
Üye
Konu Sahibi
BEN DE AÇMIYORdUm AÇMAYI BULDUM İSTEYEN ARKADAŞLAR MSN EKLESİN TŞK BUTONUNA BAZSIN EKLEDİM DİYE YAZSIN [email protected]