.jar dosyalarını sis veya sisx dosyasına çevirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
.jar dosyalarını sis veya sisx dosyasına çevirme
Arkadaşlar ben site ye baktığımda jar oyunlaarı görüyorumn fakat benim n73 ümde sadece sis ve sisx dosyaları açılabilior.ve bu yüzden bende o dosyaları çevirmek için sizden yardım bekliorumm .Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler:D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

celibar

celibar

Üye
öyle program mevcut değil.

nino4u

nino4u

Üye
Şakamı bu benim n73 jar açıyor ama:D ve jar sis sisx cok farklı şeyler aralarnda geçiş yapılamaz programla

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Ama seninki müzik editionmu ?

--------------- Ekleme ---------------

bende ztn bulamadığım için bole bişi warmı die sordum :D

nino4u

nino4u

Üye
Yok n0rmal n73 . Oyle pro da olması imkansız ve ME acmiyormu javayı :#

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
N73 jar dosyaları zaten çalıştırıyor. sis'e çevirmene gerek yokki. zaten jar dosyaları sis'e, sis dosyaları da jar'a çevirme imkanın yok.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
ama benim telefonda ME yüklü o yüzden jar dosyaları açmıyor sadece sis,sisx dosayalrını açabiliyor.Benim arkadaşımda jar dosyaları açıyor fakat benimki n73 ME imiş o yüğzden açmıyormuş.

neden açmıyor bende anlamadım :D

nino4u

nino4u

Üye
Şakamı bu :D bence yeni frimwar yukle symbian yazılım java desteqi sunuyor zaten problem yazılımdan olmasn :D Merak ettm ha ilk dfa duydum :D

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
şaka diil kardeşim açmıyor diorıum sen hala şakamı bu diosun

:oke::oke:NESE BEN KONUYU KAPATIYORUM NASI YAPILDIĞINI BULDUM İSTEYEN ARKADAŞLAR TEŞŞEKÜR BUTONUNA BASARAK NASIL YAPILDIĞINI İSTESİN.:oke:

fatih982

fatih982

Üye
imkansız bir olay format at yada yazılım güncelle garantisi varsada servise gönder açmaması imkansız olmaz öyle bir şey

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
BEN DE AÇMIYORdUm AÇMAYI BULDUM İSTEYEN ARKADAŞLAR MSN EKLESİN TŞK BUTONUNA BAZSIN EKLEDİM DİYE YAZSIN
[email protected]

mandinga662

Üye
teşekküüüürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt