Jar dosyaları SİS yapma s60 rel5 için Yardım Lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-alikan-

-alikan-

Üye
    Konu Sahibi
Jar dosyaları SİS yapma s60 rel5 için Yardım Lazım.
Jar dosyalarını sis dosyasına çevirecek program varmıdır arkadaşlar bilen eden varsa yazarsa sevinirim.

celibar

celibar

Üye
öyle bir program yok.telefonun nokia ise jar dosyalarını desteklemektedir.tabiki telefonunla aynı çözünürlükte ise...

furo122

furo122

Üye
öyle bir program var ama çevirdikleri 6670 te denedim olmuyo

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Böyle Bir Program İmkansızdır.

Java Dosya Sistemi Farklı Sis Dosya Sistemi Farklıdır..

celibar

celibar

Üye
-alikan-

-alikan-

Üye
    Konu Sahibi
Celibar kardeş benim telefon Nokia C6, işletim sistemide n97 ile aynı. n97 ye olan pro lar bunda sorun cıkarmıyo genelde. s60 v5. Ben telefona BOLT kurmak istiyorum. jar dosyasını indirdiğim zaman onun sonunu sis değilde download olarak görüyor onuda telefonun install klasörüne attıgım zaman programın setup' ını görmuyor bu yüzdende kurulum yapamıyorum. O sebeple jar'ı sis'e çeviren diye sordum. Jar dosyaları nokia destekliyor ise nasıl destekliyor yükleme olayımı farklı acaba..?? Yani BOLT programını ben Nokia C6 ya nasıl yüklerim bi yardım ederseniz çok güzel olacak.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Celibar kardeş benim telefon Nokia C6, işletim sistemide n97 ile aynı. n97 ye olan pro lar bunda sorun cıkarmıyo genelde. s60 v5. Ben telefona BOLT kurmak istiyorum. jar dosyasını indirdiğim zaman onun sonunu sis değilde download olarak görüyor onuda telefonun install klasörüne attıgım zaman programın setup' ını görmuyor bu yüzdende kurulum yapamıyorum. O sebeple jar'ı sis'e çeviren diye sordum. Jar dosyaları nokia destekliyor ise nasıl destekliyor yükleme olayımı farklı acaba..?? Yani BOLT programını ben Nokia C6 ya nasıl yüklerim bi yardım ederseniz çok güzel olacak.

O .download Meselesini Bende Yaşadım :)

Çözümü Şu

İndirdiğin O Bolt.download--->> Yazan Yeri .jar Olarak Değiştir Ve Yüklemeyi Dene :oke:

-alikan-

-alikan-

Üye
    Konu Sahibi
Silent kardeşim nokia için s60 a uygun hangi versiyonu önerirsin. Bir sürü var kafa karıştı :x

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Silent kardeşim nokia için s60 a uygun hangi versiyonu önerirsin. Bir sürü var kafa karıştı :x

2.11 Son Sürümü Onu Kullanabilirsin Hem Hızlanmış Hemde Bazı Hatalar Giderilmiş :oke:

-alikan-

-alikan-

Üye
    Konu Sahibi
Ya bişey sorcam ben bulamadım bunu :p Nadir koymuş ama sonu jar'la bitenlerin içinden bir sürü dosya çıkıyo yığınla birşey var zip içinde. Bunu nasıl yapıcaz beni bi yönlendirebilirmisin. verebileceğin link varmı acaba. Geçen buldugum dowload la bitenleri bulamadım :x

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ya bişey sorcam ben bulamadım bunu :p Nadir koymuş ama sonu jar'la bitenlerin içinden bir sürü dosya çıkıyo yığınla birşey var zip içinde. Bunu nasıl yapıcaz beni bi yönlendirebilirmisin. verebileceğin link varmı acaba. Geçen buldugum dowload la bitenleri bulamadım :x

Şimdi Bu Konuya Gir
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ta-04-14-2010-update-wep-tarayici-336383.html

Sonra Eklentiyi İndir

İndirdiğin Eklenti Rar Arşivi Bunu Winrar İle Aç İçinde

bolt.jar
boltlw.jar

İki Tane Dosya Var

bolt.jar--->> Bunu Telefona At Ve Dosya Yöneticisinden Üzerine Tıkladığın Zaman Direk Yükleme Gelir :)

-alikan-

-alikan-

Üye
    Konu Sahibi
Dostum çok çok çok çok çok çok sağolll çok teşekkür ederim. Program çalışıyor diye değil ha, daha denemedim. Jar olayındaki yardımın için :p Eywallah ilgine çok teşekkür ederim sağolasın.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Dostum çok çok çok çok çok çok sağolll çok teşekkür ederim. Program çalışıyor diye değil ha, daha denemedim. Jar olayındaki yardımın için :p Eywallah ilgine çok teşekkür ederim sağolasın.

Önemli Değil :)

McReiS

McReiS

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt