James Rodriguez attı, Porto güldü!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
James Rodriguez attı, Porto güldü!


[h=2]Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Porto, PSG'yi James Rodriguez'in tek golüyle yıktı ve Devler Ligi'ndeki iki maçından da galibiyetle ayrıldı. Gruptaki diğer karşılaşmada ise Dinamo Kiev, Dinamo Zagreb'i 2-0 ile geçerek ilk puanlarıyla tanıştı.[/h]
İlk maçta Dinamo Zagreb'i deplasmanda 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Porto, aynı başarıyı ikinci haftada da sürdürmeyi başardı. Porto puanını 6'ya yükseltirken, Paris Saint Germain 3 puanda kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 3 maçta gol yemeyen Porto bu maçtan da gol yemeden ayrıldı. Son 3 Avrupa maçında deplasmanda gol atamayan PSG ise, bu maçı da boş geçti.
İlk yarıda Porto Moutinho ve Martinez ile gole yaklaşırken, PSG de Ibrahimovic ile girdiği net gol pozisyonundan skor üretemeyince ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda Varela ile gole bir kez daha çok yaklaşan Porto, şeytanın bacağını 83. dakikada James Rodriguez ile kırdı. Paris Saint Germain defansının uzaklaştıramadığı topta, sol kanattan yapılan ortada ceza alanının uzak noktasında topla buluşan Rodriguez sol ayağıyla uzak direğe güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-0'a getirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmazken Porto sahadan 1-0 galip ayrıldı.
DINAMO KIEV ZORLANMADI
Gruptaki diğer karşılaşmada Dinamo Kiev ile Dinamo Zagreb karşı karşıya geldi.

Ev sahibi takım karşılaşmanın henüz 3. dakikasında 1-0 öne geçti. Sol kanattan Vukojevic'in ortasında topa iyi yükselen Gusev takımını öne geçiren gole imza attı.
Skorda 1-0 üstünlüğü bulunan Kiev temsilcisi ikinci golünü Zagreb'li Pivaric'in kendi kalesine attığı golle buldu. Sol kanattan yapılan ortada, ceza alanındaki karambolde top Pivaric'in ayağına çarptı ve skor 2-0'a geldi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Dinamo Kiev sahadan 2-0 galip ayrıldı ve ilk puanlarıyla tanıştı ve 3 puana ulaştı. Kiev, gruptaki ilk maçında PSG'ye 4-1 mağlup olmuştu. İlk maçta Porto'ya 2-0 mağlup olan Dinamo Zagreb ise ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı ve haftayı bir kez daha puansız kapattı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
237
Eren Değerli
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
312
ANIL


Üst Alt