İstek Jailbreaksiz ücretli uygulamaları ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

furky41

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreaksiz ücretli uygulamaları ücretsiz
Nasıl yükleriz?
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
1) Lazy Notes uygulamasını cihazınıza indirme

Eğer bu işlemi yapmak istiyorsanız öncelikle iOS 9.2.1 ya da iOS 9.3 sürümlerinden birinde olmanız gerekli. Yani güncelleme yapmadıysanız yapmanızda fayda var. (En azından biz bu sürümlerde denedik. Eski sürümlerde oluyorsa yorumda belirseniz düzeltiriz) Yapmanız gereken şey ise App Store'a normal bir şekilde giriş yaparak Lazy Notes isimli uygulamayı aratıp indirmek olacak.

Yukarıda görmüş olduğunuz gibi gayet normal olarak Lazy Notes uygulamasını indirerek açınız. Açtığınızda aslında bir not alma uygulaması olması gereken şey, size gizli bir uygulama mağazası olarak karşınıza çıkıyor. Buradan da ücretli olan birçok uygulama ve oyunu ücretsiz olarak indirerek kullanabiliyorsunuz.


2) Sertifika Alma

Evet, farkedeceksiniz ki indirme konusunda sıkıntı yaşayacaksınız. Bunu önlemek için ise buradaki bağlantıdan AppCola sitesine giderek gerekli sertifikayı edinmeniz gerekiyor. Bu işlemden sonra keyfinize göre istediğiniz oyunu ve uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


3) Lazy Notes App Store'da Yok, Birşey İndiremiyorum!
Eğer 3. başlığımız gibi bir sorun ile karşılaşıyorsanız geçmiş olsun, büyük ihtimalle Apple uygulamanın not ile alakalı olmadığını ve gizli bir mağaza taşıdığını farkederek App Store'dan kaldırdı bile :) Eğer bu denli geç kaldıysanız jailbreak tercihine geri dönmeniz gerekiyor olacak.

Sonuç olarak uygulamarı tek tek inceleyip onayladığını söyleyen Apple'ın böylesine bir gözden kaçırma neticesinde güvenlik açığı olduğunu görüyoruz. Bakalım Apple bu sorunu ne zaman düzeltecek?

4) "Güvenilmez" Uyarısı Alıyorum, Ne Yapmalıyım?
Eğer bu uyarıyı alıyorsanız muhtemelen sertifika noktasında sıkıntı olmuş. Bunun için eğer daha önce de belirttiğim gibi siteden sertifika almış iseniz ardından cihazınızdan sırasıyla Ayarlar > Genel > Profiller ve Aygıt Yönetimi'ne gelip Shenzhen Jason Electronics Co. Ltd. profile tıklayarak "Güven" seçeneğiniişaretlediğiniz takdirde sorun çözülecektir :)
 

Benzer Konular



Üst Alt