Jailbreaksız iphoneler için orjinal uygulama,oyun,programlar

Sponsorlu Bağlantılar

redroyse

redroyse

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreaksız iphoneler için orjinal uygulama,oyun,programlar
MERHABA ARKADAŞLAR İPHONEME jailbreak yapmadım sadece orjinal oyun uygulama program kullanabilirmişim jailbreak için beklemem gerekiyor. Bana iphoneme yükleyebileceğim oyun uygulu vs. temin edebilecek kimse varmı acaba, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Yardımlarını dört gözle bekliyorum..

Maconis

Üye
Bilgisayarına İtunes kuracaksın kardeşim orada bir hesap açıp free apps daki her oyun ve uygulamayı bakıp beğenip
indirip kullanabilirsin
bunuda ya iphone u bilgisayarında itunes la senkronize yapıp yada wifi ve hücresel veri ile internete bağlanıp
telefonundaki App store a girip indirebilirsin

redroyse

redroyse

Üye
    Konu Sahibi
onlar kısıtlı kullanım ve çok kötü beş para etmezler hemde herşey yok bu sitede bir sürü paylaşım var onlar gibi istiyorum mesela igo may navigasyon araba yarışları vs. gibi bunlara ulaşmam lazım bu arada yardımcı olmak istediğin için teşekkür ederim..

Maconis

Üye
Onun için yeni 4.1 için jailbreak i beklemen gerekecek
versiyon yükselttiğimden doğrusu bende onu bekliyorum

redroyse

redroyse

Üye
    Konu Sahibi
simlock kırabilirmiyim peki yada sen biliyormusun jailbreak yapmadan olurmu

atakax

atakax

Üye
simlock kırabilirmiyim peki yada sen biliyormusun jailbreak yapmadan olurmu

ya jailbreak yapacan yada iphone orada sana bakacak sen iphone a bakacaksın kardes yurt dısı iphonelar jailbreaksız kullnılmaz oyun uygulama yüklemek istiyorsan bu siteden jailbreak siz yükleyemezsin apple store a girip parasını verip almak zorundasın ama jailbreakten sonra ücretsiz

AyaZ_19

Üye
merhaba arkadaşlar.geçenlerde golddan iphone 3gs aldım.sonra bu jailbreak olayını araştırdım.henüz jailbreak yapmadım fakat geçenlerde telefona cydiayı kurdum.ordanda instollussu kurdum.bütün programları ve oyunları ordan yüklüyorum.fakat telefon jailbreaksız şuan.bu şekilde kurduğum bu programların ve oyunların bi sakıncası var mıdır acaba?herhangi bi sorun çıkar mı.bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler ...

Üst Alt