Jailbreak zımbırtısı

Sponsorlu Bağlantılar

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak zımbırtısı
Abilerim kardeşlerim, Iphone 4s aldım ve bu jailbreak olayı varmış bi kaç yerde duymuştumda hiç iplememiştim, ama maxi'ye bi bakıyım dedim diğerleri iyi anlatamıyo, ilk defa ios telefon kullanıyorum yani bu jailbreak'i yapsam iyimi olur, telefondaki bilgiler gidermi, yapılırsa nası yapılır ve unutmadan söyliyim cihaz 8.1.3 sürümde, yani olumlu olumsuz bi bilgi alırsam süper olur, teşekkür ederim.

rodinatr

rodinatr

Üye
Jailbreak yapması uygulaması çok basit bi olay. Gerçekten telefonu kullanırken zevk alırsın çok kolaylıkları var istediğin gibi kişiselleştiriyosun. Yok artık diyebileceğin tweakler var bence. Nasıl yapılır diyorsan youtube senin soruna cevap vericektir. Çok sayıda video var yeterince açık ve net. Bence yapmalısın.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Abilerim kardeşlerim, Iphone 4s aldım ve bu jailbreak olayı varmış bi kaç yerde duymuştumda hiç iplememiştim, ama maxi'ye bi bakıyım dedim diğerleri iyi anlatamıyo, ilk defa ios telefon kullanıyorum yani bu jailbreak'i yapsam iyimi olur, telefondaki bilgiler gidermi, yapılırsa nası yapılır ve unutmadan söyliyim cihaz 8.1.3 sürümde, yani olumlu olumsuz bi bilgi alırsam süper olur, teşekkür ederim.
Biraz öğrenene kadar çok aç kapa yapacaksınız,forum forum dolaşacaksınız. Cihazınız yavaşlayacak ama ona rağmen çok kullanışlı birşey jailbreak.

avast

avast

Üye
Biraz öğrenene kadar çok aç kapa yapacaksınız,forum forum dolaşacaksınız. Cihazınız yavaşlayacak ama ona rağmen çok kullanışlı birşey jailbreak.
Ben yükledim g2 deki double tap ı kurdum baktım çok şarj yiyo sildim
Değişik tweaklar bulamadığım için 8.1.3 e döndüm

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Ya abi 5 gündür arıyorum bulamadım şunu fazlada vaktim yok çalışıyorum gözünüzü seviyim yardımcı olun

0MG90

0MG90

Üye
Google diye bir şey var. Android'deki root gibi bir şey işte. Ondan daha kolay aslında.

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bnm bi konu vardı tweeklar ve jb yontemı sorunlar felan hepsi toplu halde bakın isterseniz

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Abi 8.1.3 e nasıl jailbreak yapıcam bulamadım youtubede felan varda hep yabancı anlıyamadım bi yardımcı olabilirsen sevinirim

Hocam hep yabancılar anlatıyo bişey anlıyamadım ondan buraya geldim zaten
iOS 8.1.3'e jb çıkmadı daha