Jailbreak Zararları Nelerdir

Sponsorlu Bağlantılar

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak Zararları Nelerdir
Arkadaşlar ben hayatımda pek İos kullanmadım o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var . İlerde düşünüyorum çünkü Lumia 920 yi satıp .

Sorularım ise şunlar :

1 - Jailbreak denen şeyin yararlarını az çok biliyoruz . Peki eksi yönleri nelerdir ? En ufak bişeyi bile duymak istiyorum .

2 - Jailbreak harici sistemi hack yapmadan ücretsiz uygulama oyun indirebileceğim bi yöntem daha varmış 25PP adında . bunu yapanınız varmı ? Nasıldır ?

3 - Jailbreak sadece ücretsiz oyun ve uygulama indirmek içinmi yararlıdır yoksa başka avantajlarıda varmıdır ?

enterneoll

enterneoll

Üye
1_ -----------
2_anakonuda mevcut nasıl yapılacağı
3_tema ve tweaksleri yüklemeyede yarıyor en basidinden oyunlarda hile yapmak gibi...

Symbianize

Symbianize

Üye
Jbnin hiç bir zararı yoktur 25pp kullandım gayet güzel çalışıyor ayrıca jb uygulama için değildir aklına gelemeyen herşryi yapabileceğin bişeydir

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Tweaks nedir ne işe yarar peki ?

Ha bide sizler bi iphone kullanıcısı olarak android mağazadaki oyun uygulamalarla app store dakiler arasında ciddi bi kalite farkı olduğunu düşünüyomusunuz ? yoksa abartılıyomu

Symbianize

Symbianize

Üye
Tweak yama gibi bişey oluyor mesela bişeyden rahatsız mı oldun onu kaldırma yamasını bulup kuruyosun o kalkıyor

Evet ciddi anlamda kalite farkı var evet facebook twitter gibi büyük uygulamalarda farketmiyor ama geriye kalanlar rezalet birde ekran uyumu var tabi

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Ekran uyumundan bahsedermisiniz kısaca peki ?

enterneoll

enterneoll

Üye
ekran uyumu derken tam olarak öyle değilde androidde telefonun ekranına göre dosyalar indirilir fakat iphoneda hepsi standart gibi dosya indirilir en basit şekli böyle

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum . Peki size göre hangisi mantıklı ? Jb yapmakmı ? Yoksa 25PP yöntemiyle jb yapıp sistemi bozmadanmı ? Çünkü pek sistemi bozma taraftarı değilim ama ücretsiz uygulama oyun indirmekte istiyorum bi yandan . tek amacım bu . yama falan lazım olmaz

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence 25PP kullanılmalı ama ekran uyumu deeken şundan bahsediyorum mesela bi oyun vardı s3 kullanırken böyle çöp adamlar savaşıyoduk arkadaşımın ace i güzel gösterirken benim s3 ün ekranı büyük olduğu için kalite düşüyor yani sadece indirme olarak algılanmasın

-Emre

-Emre

Üye
Tweaks nedir ne işe yarar peki ?

Ha bide sizler bi iphone kullanıcısı olarak android mağazadaki oyun uygulamalarla app store dakiler arasında ciddi bi kalite farkı olduğunu düşünüyomusunuz ? yoksa abartılıyomu

Sen bunun için android bölümünde bi konu aç ben oraya güzel bi yorum atıcam =)

Symbianize

Symbianize

Üye
Sen bunun için android bölümünde bi konu aç ben oraya güzel bi yorum atıcam =)

Kardeş senin kuyruk acın ne ? Adam bi soru sormuş bizde cevapladık sana noluyo böyle saçma saçma yorumlar yapıyosun

Üst Alt