karaposu
Üye
jailbreak"in sonumu geliyor?? yardim
Hersey installoustan iloader i indirmemle başladi
Kurulum tamalandıktan sonra uygulamayı açtığımda özetle uygulamayı satın almadıgımı söyleyen
ve beni dogruca app store a yönlendiren bir uyarı msj ı ekranda belirdi
redownload ve reinstall a ragmen aynı msj ile karşılaştım fakat fazla önemsediğim bir uygulama olduğu için
umursamadım
Fakat daha sonrakı günlerde aynı sorunla farklı uygulamalarla karşılaşınca iş ciddiye bindi
(uygulamaların hepsi degil sadece birkaçı)
Anladığım kadarıyla Apple jb nin önünü alamayınca app üreticileri kendi önlemlerini aldılar yani
bir sekilde jb ye karşı alınan önlemler genelden özele indirgendi böylece her app üretici kendi
önlemini alıcak ve eğer bu yöntem yayılırsa (ki yayılacaktır) her uygulama için ayrı jb yöntemleri
gerekebilir
Forumdaşlardan istediğimse bunun başka bir sebebi varsa
buraya yazıp bu endişe dolu korkuma yersiz sıfatını eklemenizdir
Kurulum tamalandıktan sonra uygulamayı açtığımda özetle uygulamayı satın almadıgımı söyleyen
ve beni dogruca app store a yönlendiren bir uyarı msj ı ekranda belirdi
redownload ve reinstall a ragmen aynı msj ile karşılaştım fakat fazla önemsediğim bir uygulama olduğu için
umursamadım
Fakat daha sonrakı günlerde aynı sorunla farklı uygulamalarla karşılaşınca iş ciddiye bindi
(uygulamaların hepsi degil sadece birkaçı)
Anladığım kadarıyla Apple jb nin önünü alamayınca app üreticileri kendi önlemlerini aldılar yani
bir sekilde jb ye karşı alınan önlemler genelden özele indirgendi böylece her app üretici kendi
önlemini alıcak ve eğer bu yöntem yayılırsa (ki yayılacaktır) her uygulama için ayrı jb yöntemleri
gerekebilir
Forumdaşlardan istediğimse bunun başka bir sebebi varsa
buraya yazıp bu endişe dolu korkuma yersiz sıfatını eklemenizdir