Jailbreak ile yardım edebilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badson

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak ile yardım edebilirmisiniz
iyi günler daha yeniyim kusura bakmayın ben yeni ıphone 4s aldım yeni ama jailbreak yapıp yapmama arasında kaldım jailbreak yapınca telefonum garantiden çıkarmı bu gibi sorular hep aklımı kurcalıyor yardımcı olurmusunuz lütfen iyi günler

alimurat85

Üye
jailbreak yaparsan garantiden çıkar telefonun.

badson

Üye
    Konu Sahibi
yeni aldıgım için bimeksten sorun çıkar ozaman jailbreak yapmayım ozaman daha zaten tam alışamadım telefona özelliklerinide bilmiyorum ki. yorumun için teşekkürler son sorum olarak jailbreak yaptım sonra o telefona günceleme atsak ozaman garanti kapsamına girermi eskisi gibi bilmedigim için soruyorum kusura bakmayın :(

Türe

Türe

Üye
Restore ederseniz garanti Kapsamına girer yine.

badson

Üye
    Konu Sahibi
ya ama kafan karıştı biri girer biri çıkar diyor ben ne yapayım şimdi?

Symbianize

Symbianize

Üye
Şöyle izah edeyim restore denen şey fabrika ayarı gibi bişeydir telefon ilk aldıgın günkü gibi olur. Jailbreakten eser kalmaz

altay666

altay666

Üye
Aslinda bu jb yapilirsa garanti disi olur olayi buraz sacma kim cikardi bilmiyorum garantivsartlarinda oyle bisi yok ben cihaza para verip almis istedigim uygulamayi yuklerim istedigim sekilde kullanirim boyle bi soylenti var ama bi kiside ben jb li goturdum garanti disi oldu benim cihaz diye de bisi duymadim aksine bu jb olayi amerikada falan mahkemelerce yasal olarak kabul edilmis bi olay ne apple karisir ne dr baskasi hatta jb li gonderip tamir olan arkadasim var bu olay sacma

Türe

Türe

Üye
Aynen benim de oyleydi. Jb li gonderebilirsiniz. Ama riske atmam derseniz restore atip verin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt