Jailbreak güzel ama telefonu kastırıyor sanki...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak güzel ama telefonu kastırıyor sanki...
Arkadaşlar benim telefonda mı sorun var yoksa jailbreak kastırır mı. uygulamalar ücretsiz indirebiliyodum hatta siri bile kurdum ama kasınca cihazım jailbreaki kaldırdım şimdi rahatım buna çözüm var mı ?

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Ben oyunları takip ediyorum çoğu oyun ilk çıktığında 0.99 $ oluyor hiç jailbreak kullanmadım garantisi ağustosta bitiyor ozaman kadarda kullanmayacağım sende öyle yap takip et. Gameloft ilk çıkardığı oyunu ilk gün 0.99 $ yapıyor. Rockstargames de öyle.

aşkım34

Üye
ssana katılıyorum jailbreak telefonu kasıyo fazla bişide yaramıo yapmayın bence jailkbreak teleonuma yapmıştım geri güncelledim telefon donuo konusurken donup kalıyodu oyunmu indirmek istiyosunuz app store mesela asphalt indimek için 7 indirmeyin asphalt yazın searc yerine asphalt 6yı indirin ücretsiz ücretsiz oyunlar programlarda var arkadaşlar

Lenneth

Üye
Evet telefonu yavaslattigi dogrudur ama jailbreak = ***** li uygulama demek degildir.

Safarinin kinetik kaydirma hizini arttirdim, tus kilidi ekranina hava durumu ve kisayollar ekledim , ikon gecislerini degistirdim, multitasking menusunu modifiye ettim, kulakligi takinca otomatikman muzik calar aciliyor vs vs

Bir suru faydasi var kulllanana

hackedbygobel

Üye
Garanti kapsamından kesinlikle çıkıyor mu peki? Ben öyle duymuştum, bazıları da diyor ki system reset atınca düzeliyor garanti geri geliyor diyorlar.

15097

15097

Üye
Garanti kapsamından kesinlikle çıkıyor mu peki? Ben öyle duymuştum, bazıları da diyor ki system reset atınca düzeliyor garanti geri geliyor diyorlar.
Garantiden çıkıyor ama restore edince cihazı garanti geri geliyor :)

Symbianize

Symbianize

Üye

Garantiden çıkıyor ama restore edince cihazı garanti geri geliyor :)

+1 bende kasmiyor jb ve sadece uygulamalari bedava inirmeye yaramaiyo telefonunu her turlu editleyebiliyosun

aşkım34

Üye
3g kasio tavsiye etmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt