JAF'ta Local Mode'de Kalma Hatasını Giderdim!

Sponsorlu Bağlantılar

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Bu sorun ilk başlarda bende yoktu ama şimdilerde çıkmaya başladı. Nokia Ovi Suite Yüklü. Nokia Suite'ye geçmedim ama sanırım bununla alakası yok çözemedim. Jaf'la Flash işlemini yaparken telefonun sürücülerini yüklerse yani bb5 vs. yükleme şeyleri çıkarsa sistem tepsisinde bildirim olarak sorunsuz flash atıyor. Anlamadım gitti. Birde bu olayı deniyim daha yeni gördüm :)

Üstad, Teşekkürler. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belki Ovi Suite senden gizli sürücüleri yüklemiştir :).

auruoluk

Üye
linkler kırık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Linkler derken adreslerini yazarsan sevinirim.

Multiupload linki kaldırılıp yerine mediafire linki eklendi.

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
bende de local modda kalıyordu, ama cfw sorusuz yüklenmiş oluyordu. deyiycem.. teşekkürler.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
BEN O SORUNU ŞÖYLE ÇÖZÜYORUM;

Local mode de kalınca bataryayı çıkartıp takıyorum:ehe ve telefonu açıyorum, hiç bir zararınıda görmedim.:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
BEN O SORUNU ŞÖYLE ÇÖZÜYORUM;

Local mode de kalınca bataryayı çıkartıp takıyorum:ehe ve telefonu açıyorum, hiç bir zararınıda görmedim.:)

Bizim gibi CFW yapımcıları telefonun pilini çıkarıp taksaydı herhalde telefonun arka kapağını kullanmazdık :ehe

Yani demek istediğim, bu geçici bir çözüm bizler için kalıcı lazım. Bir günde 20 defa telefonun kapağını çıkarıp takmak iyi olmaz yani :ehe

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
ben program files'ta, geçici olarak nokia klasörünün içindeki herşeyi (phoenix hariç) başka bir klasöre taşıdım. sorun çözüldü. sanırım en kolayı benimki oldu.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Bizim gibi CFW yapımcıları telefonun pilini çıkarıp taksaydı herhalde telefonun arka kapağını kullanmazdık :ehe

Yani demek istediğim, bu geçici bir çözüm bizler için kalıcı lazım. Bir günde 20 defa telefonun kapağını çıkarıp takmak iyi olmaz yani :ehe
:ehe haklı olabilirsin. :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Konu içeriği konu sahibi tarafından kaldırılmış. :locked:

Üst Alt