jaf taki bu sorunu çözebilecek olan varmı ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onuraslan

onuraslan

Üye
    Konu Sahibi
jaf taki bu sorunu çözebilecek olan varmı ???

Uploaded with

meosenturc

meosenturc

Üye
gayet basit biraz google araması işe yarar. :aha:

1. çözüm: JAf'ın kurulu olduğu klasöre git jaflog.txt isimli bir metin dosyası oluştur.

2. çözüm: Jaf eğer log oluşturamamışsa kendisi, programı yönetici olarak çalıştırmak da işe yarayabilir. (-miş nettekilerin yalancısıyım :hmmm)

tota26

Üye
bu benimde başıma geldi çözümü çok basitmiş aslında :) ben windows7 kullanıcısıyım onun için jaf'ı C:Program Dosyaları(x86) klasörüne kuruyo tek yapmanız gereken ordaki Odeon dosyasını kopyalayıp C:Program Files e atmanız. tabi bu w7 kullanıcıları için geçerli sanırım.

• Beğen
Tepkiler: fLuke! ve ia.phlvn
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tekrar kur.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:ehe

bygokhan

bygokhan

Üye
dostum odeon klasorunu x86 dan kopyala olduğu gibi normal program files dizinine kopyala sorun hallolacak

r@sim

r@sim

Üye
1 jaf emuya sağ tıla özeliklerden uyumluluk modunu sp3 olarak ayarla
işe yaramazsa

2 kurduğun jafı kaldır ve yeniden kur ama jaf dosyalarını masa üstüne al
her kuracağın dosyaya sağ tıklayıp uyumluluk modunu sp3 yap olacaktır
aynı işemi jaf emuyda uygula

qweratomic

qweratomic

Üye
Çözüm bendede başıma gelmişti tr yama ile ilgili Programları kaldır Tekrar kur fakat tr yama yapma

*unkown*

*unkown*

Üye
biraz hortlatmış gibi olacağım ama windows7 de başıma geldi benimde kurarken Program Files (x86) ya kuruyor. Bunu değiştirip Program Files'e kurun sonra o dizinden kopyalayıp yine Program Files (x86) a yapıştırın. Tekrar Program Files (x86) a atmamızın sebebi Program Files'teki exe yi bulamaması :)

yaman800

Üye
bu benimde başıma geldi çözümü çok basitmiş aslında :) ben windows7 kullanıcısıyım onun için jaf'ı C:Program Dosyaları(x86) klasörüne kuruyo tek yapmanız gereken ordaki Odeon dosyasını kopyalayıp C:Program Files e atmanız. tabi bu w7 kullanıcıları için geçerli sanırım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt