jaf runtime error hatası LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
jaf runtime error hatası LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

telefona flash atarken böyle hata veriyor. jaf'ı silip bir daha yükledim yine aynı hatayı verdi. daha önce hiç karşılaşmadım böyle bir hatayla. hiçbir yerde de bulamadım çözümünü. nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

ecel54

ecel54

Üye
sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama visual c++ yürütme hatası vermiş. c++ yı yeniden yükleyebilirsin. belki sorunun çözülür

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama visual c++ yürütme hatası vermiş. c++ yı yeniden yükleyebilirsin. belki sorunun çözülür

ya pek anlayamadim ne demek istedigini biraz daha aciklar misin

ecel54

ecel54

Üye
microsoft c++ runtime library hata vermiş resimde. bilgisayarına microsoft c++ yükle belki düzelir. google dan arat bulursun

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
peki tesekkurler bir deneyeyim insallah duzelir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yükledim olmadı yine aynı hatayı veriyor lütfen yardım edin nasıl düzeltebilrim sorunumu?

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm resımde crt 308 işaretli gibi crt 308 işaretli olmayacak dıye bılıyorum flash atarken :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm resımde crt 308 işaretli gibi crt 308 işaretli olmayacak dıye bılıyorum flash atarken :hmmm

bende hep işaretli oluyordu hep öyle flash attım ben. şu use ini yi işaretleyerek yapmıyorum ben

anılbaran

anılbaran

Üye

bende hep işaretli oluyordu hep öyle flash attım ben. şu use ini yi işaretleyerek yapmıyorum ben

bize anlatılan crt 308 ı kaldrımak idi :hmmm
use ınde ne hatası alıyon
hangı cfw yı atınca o hatayı alıyon içinden kaç dosya çıktı ?

bıde bence jafı kaldır c ye kurduysan bıde d ye kur öyle dene

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bize anlatılan crt 308 ı kaldrımak idi :hmmm
use ınde ne hatası alıyon
hangı cfw yı atınca o hatayı alıyon içinden kaç dosya çıktı ?

bıde bence jafı kaldır c ye kurduysan bıde d ye kur öyle dene

ben çok cfw flashladım telefona hiç böyle bir sorun olmuyordu. ben phoneixli yapmak istemiyorum tek tek kendim işaretleyerek yapmak daha iyi. cfw kendi yaptığım cfw başka cfw yüklemeye çalıştığım zaman da aynı hatayı alıyorum ve jaf'ı dha önce kaldırıp yükledim hep aynı sorun off :(

anılbaran

anılbaran

Üye

ben çok cfw flashladım telefona hiç böyle bir sorun olmuyordu. ben phoneixli yapmak istemiyorum tek tek kendim işaretleyerek yapmak daha iyi. cfw kendi yaptığım cfw başka cfw yüklemeye çalıştığım zaman da aynı hatayı alıyorum ve jaf'ı dha önce kaldırıp yükledim hep aynı sorun off :(

çok ilginç yaa
:hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hiç kimse mi bilmiyor yardım edin lütfen

onimu23

Üye
evet başka bir jaf ile yaptım fakat local mode yazarken çektim usb 'yi
sorun olmaz herhalde :naughty:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
MaxiHORT'umsu olmuş

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

onimu23

Üye
biraz öyle oldu tabii .
:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt