JAF original.dll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
JAF original.dll
Pc ye format attım.Telefona fw atıcam winscard.dll hatası verdi buldum dosyayı yapıştırdım şimdi de original.dll :S

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

maktama

maktama

Üye
Jaf'ı xpsp3 uyumluluk modunda ve yönetici olarak çalıştırın. Sorununuz kalmaz(Sanırım win 7 ya da vista kullanıyorsunuz).

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Çoooooooooooookkkk sağoool dostuuuum ya :) :) :) :) hiç biyerde bulamadım.evet vista işletim sistemim ve yönetici olarak çalıştır dedim oldu çok sağol gerçekten

SeKo_75

SeKo_75

Üye
bende Win7 kullaniyorum ama 64bit versiyonundan, benim pcde o dediginiz program neden calismiyor ve birde telefonuma baglanti kuramiyorum bu programla. Ayrica telefonu hack etmeyi cok istiyorum ama programlar çalismiyor :s

maktama

maktama

Üye
bende Win7 kullaniyorum ama 64bit versiyonundan, benim pcde o dediginiz program neden calismiyor ve birde telefonuma baglanti kuramiyorum bu programla. Ayrica telefonu hack etmeyi cok istiyorum ama programlar çalismiyor :s
Win7 64 bit ile de yukarıda yazdıklarımı yapınca takır takır çalışıyor jaf. Ben win7 64 bit ultimate kullanıyordum,sorunsuz şekilde bir çok telefona yazılım atmıştım : -))

SeKo_75

SeKo_75

Üye
Win7 64 bit ile de yukarıda yazdıklarımı yapınca takır takır çalışıyor jaf. Ben win7 64 bit ultimate kullanıyordum,sorunsuz şekilde bir çok telefona yazılım atmıştım : -))

Usta zahmet olmazsa senin kullandigin programi burya ekleyebilirmisin? :P:

maktama

maktama

Üye
Usta zahmet olmazsa senin kullandigin programi burya ekleyebilirmisin? :P:
Benim kullandığım programı(JAF) zaten ben bu forumdan indirmiştim.:D
İşte bu herzaman kullandığım Jaf.

Bu da x6'yı falan otomatik görmesi için yeni ini dosyası. Direkt kurduğun yerdeki klasöre atarsın.

SeKo_75

SeKo_75

Üye
Benim kullandığım programı(JAF) zaten ben bu forumdan indirmiştim.:D
İşte bu herzaman kullandığım Jaf.

Bu da x6'yı falan otomatik görmesi için yeni ini dosyası. Direkt kurduğun yerdeki klasöre atarsın.

tskler sagol usta bir deniyeyim insallah çalisir :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt