Jaf,Navifirm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Jaf,Navifirm..
Windows 7 64 bit için çalışan navifirm bulamadım ne yapmam gerekli aynı zamanda jaf programınada ihtiyacım var..Yardımcı olur musunuz?

_ardaa

Üye
Win 7'nin uyumluluk modu yok mu onu dene.

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani açıklayabilir msiin?

_ardaa

Üye
uygulama uyumluluğu eskiden olduğu gibi uygulamanın üstüne sağ tıklayıp uyumluluk modunu değiştirmeyi denedin mi? tabi win 7 64 bit için ekstradan yüklenmesi gerekebilir.

salihk

Emekli Yönetici
Windows 7 64 bit için çalışan navifirm bulamadım ne yapmam gerekli aynı zamanda jaf programınada ihtiyacım var..Yardımcı olur musunuz?
navfirmplus 1.6 indirin ve navfirmplus programına sağ tıklayıp özekllikleri tıklayın. resimde görülüğü gibi yaparsanız sorunsuz acılıcaktır bende Windows 7 64 bit kullanıyorum bu şekilde sorunsuz bende..

Tepkiler: TeAmo42
demek ki ii aramamışsın ben sorunsuz kullanıyorum biraz daha araştır olmadı haber ver müsait bi zamanda senn için uploada edrim

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederm arkadaşlar çalıştı.özür dilerim hakan baya araştırdım ama yapamamıştım.

Windows 7 64 bitte sorunsuz bir şekilde kullanıyorum , jaf'ıda , navifirmide , phoenixide.

64 bit işletim sistemlerinin 32 bit geriye uyumlulukları vardır.Yani 32 bit windows 7 de çalışan tüm uygulamalar 64 bittede çalışır.

Çalışmıyorsa büyük ihtimal çok eski bir uygulamadır.

Tepkiler: TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
64 bite cumartesi geçtim acemilik yeni yeni öğreniyrum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...