JAF İle Telefonun Product Code'unu Değiştirmek [Resimli Anlatım]
1. Konuyu Açmamın Sebebi NAVIFIRM'deki Firmware'leri Telefonunuza Attığınızda Yanlarında Yazan Product Code'larını Alırlar. Fakat Telefonunuzun Bataryasının Altında Yazan Product Code'undan Farklı Olduğu İçin Servise Verildiğinde Sorun Çıkabilir.
Sorularınız Varsa Asla Sormaktan Çekinmeyin Arkadaşlar. Paylaşmak Güzeldir. Yararlı Olabildiysem Ne Mutlu Bana. Anlatım Tamamen Bana Aittir. Efendi™
64 bit win7 de bu olayları gerçekleştiremiyormuyuz bir türlü jaf kuramadım ki masa üstünde denedim xp 32 bit olnda oldu ayrıda phoenix midir nedir bunu hiç kuramadım o olmadan sistemi değiştirmezmiyim ((( ayrıca diyelim beğenmedik yada garantiye yollayacaz eski yazılı yüklemek iiçin navifirmden orjinal dosyaları geri flaslıyormuyuz
64 bit win7 de bu olayları gerçekleştiremiyormuyuz bir türlü jaf kuramadım ki masa üstünde denedim xp 32 bit olnda oldu ayrıda phoenix midir nedir bunu hiç kuramadım o olmadan sistemi değiştirmezmiyim ((( ayrıca diyelim beğenmedik yada garantiye yollayacaz eski yazılı yüklemek iiçin navifirmden orjinal dosyaları geri flaslıyormuyuz
Win7 İçin JAF Kurulumu Forumda Var Güzel Kardeşim. Phoenix'i Bende Bilmiyorum Ama En İdeali JAF Bence. Garantiye Yollarkende Navifirm'den Orjinal Firmware'i Çekip Telefona Atman Yeterli.