JAF Çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

yusif_71

Üye
bunu usb ile mi yapiyoruz lutfen bisey soylermisiniz?

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
bu soruyu soruyorsan hiç başlama bu işe :oke:

takamul

Üye
Searching for default location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
..............Error booting phone...
lütfen biri yardım etsin

undertaker00

Üye
bnde jaf çalışmıo...winscardıda indirdim yine hata veriyor...acil yardım...

--------------- Ekleme ---------------

ya bi yardım eden yokmu...acil ya ltfn beyler...

f@tih.

f@tih.

Üye
Güzel bir çalışma olmuş.Ellerine sağlık.İzninle benim konuya link veriyorum.

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
tabi ne demek dostum ;)

byibo

byibo

Üye
arkadaslar ben hep jafla moifiyeli cf atıyordum amma tam bittikten sonra tel local modedeyken normal modeyi tıkladığımda telim açılmıyorr yardım edermisiniz lütfen ?

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
neden local moddan normal moda almaya çalışıyorsun ki dostum. bekle telefonda işlemler bitince kapanır.

byibo

byibo

Üye
yok hayır telefona cfyi atıyorum ama en sonda hani local mode yazıor ya telefonda işlem bitince done yazıor orda kutucukta normal modeyi seçiyorum ama olmuyorr telefon açılmıyor power tuşuna basıyorum sadce titreşim geliyor ama telefonum açılmıyor :(?

maho17

Üye
en sonunda boyle bir uyarı aldım
phone didn't respond if the phone is not started yet please wait for the phone to start and connect to usb then press yes contiune if phone is not responding press no

yes / no diye bilen var mı arkadaslar lütfen yardım edermisniiz?

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
yok hayır telefona cfyi atıyorum ama en sonda hani local mode yazıor ya telefonda işlem bitince done yazıor orda kutucukta normal modeyi seçiyorum ama olmuyorr telefon açılmıyor power tuşuna basıyorum sadce titreşim geliyor ama telefonum açılmıyor :(?

hocam done yazdıktan sonra bekle. telefonunun ekranındaki local mod yazısı gidene kadar bekle. yaklaşık 20 dakika sürer. ondan sonra telefonunu açabilirsin

en sonunda boyle bir uyarı aldım
phone didn't respond if the phone is not started yet please wait for the phone to start and connect to usb then press yes contiune if phone is not responding press no

yes / no diye bilen var mı arkadaslar lütfen yardım edermisniiz?

en sonunda derken neyi kastediyorsun hocam. tam olarak sorununuzu anlatırsanız çözüm üretebiliriz. çünkü uyarıları flasha tıkladıktan sonra alıyoruz

kalpsizdj

Üye
hocam done yazdıktan sonra bekle. telefonunun ekranındaki local mod yazısı gidene kadar bekle. yaklaşık 20 dakika sürer. ondan sonra telefonunu açabilirsin[/B]

en sonunda derken neyi kastediyorsun hocam. tam olarak sorununuzu anlatırsanız çözüm üretebiliriz. çünkü uyarıları flasha tıkladıktan sonra alıyoruz

busorun bendede oluştu bi kaç kere jaf programı ile format attım ve son kez yeni güncelleme yapayım dedim tekrar denedim sonuna kadar gitti karsıma bi pencere cıktı ve telefonun ekranında sanki mürekkep dağılmaları oluyomus gibi reset attırmaya calısıyo program ama telefon reset atmıyo cıkan pencerede yes tusuna basınca done yazısı geliyo telefon kapanıyo ama açmaya calıstığımda titreşim geliyo ama açılmıyo telefon elle format denedim olmadı tekrar jafla denedim hep aynı hata ve açılmıyo bi kaç versiyon denedim olmadı orginal softwareden güncelleyim dedim telefonu gormedi yardım pls :((

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
busorun bendede oluştu bi kaç kere jaf programı ile format attım ve son kez yeni güncelleme yapayım dedim tekrar denedim sonuna kadar gitti karsıma bi pencere cıktı ve telefonun ekranında sanki mürekkep dağılmaları oluyomus gibi reset attırmaya calısıyo program ama telefon reset atmıyo cıkan pencerede yes tusuna basınca done yazısı geliyo telefon kapanıyo ama açmaya calıstığımda titreşim geliyo ama açılmıyo telefon elle format denedim olmadı tekrar jafla denedim hep aynı hata ve açılmıyo bi kaç versiyon denedim olmadı orginal softwareden güncelleyim dedim telefonu gormedi yardım pls :((

hocam ben bu dediğiniz sorunu versiyon düşürmeye çalışırken yaşamıştım. ama telefonun son versiyonunu yükleyince geri düzeldi. sizden isteğim temiz bir xp de denemeniz. jafı yükledikten sonra yazılımı yüklemeye başlamadan telefonu kapatıp bilgisayara bağlayın. aygıt yöneticisi açıkta beklesin. telefonun açma kapama düğmesine bir kez kısa basınız. ve aygıt yöneticisinden yeni bulunan donanımı çift tıklayın. ve ilk sayfa da verdiğim driver klasörünü göstererek donanımın driverini yükleyin. ilki yüklendikten sonra ikinci kez açma kapama düğmesine basın ve aygıt yöneticisinden bulunan donanımı aynı şekilde çift tıklayın yükledikten sonra her şey hazırdır. jafı açarak yüklemeye başlayabilirsiniz. hayırlı olsun
:oke:

byibo

byibo

Üye
arkadaslar hepsiniz denemdim olmadı tamirciye goturmek zorunda kaldım meğerse telefon çökmüş yinede hepinize cok tesekkürler...

omeru47

omeru47

Üye
çok kısa anlatım olmuş gerçekten

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
işine yaradıysa ne mutlu :oke:

menopiko

Üye
Teşekkürler